Σε εξέλιξη η σύσκεψη στο Υπουργείο Υγείας για το ποδόσφαιρο – «Πονοκέφαλος» η αντιμετώπιση των δύο μεγάλων cluster

Σε εξέλιξη η σύσκεψη στο Υπουργείο Υγείας για το ποδόσφαιρο – «Πονοκέφαλος» η αντιμετώπιση των δύο μεγάλων cluster

Ενώπιον του υπουργού Υγείας κύριου Κωνσταντίνου Ιωάννου βρίσκεται αυτή τη στιγμή πρόταση που αφορά τον περιορισμό της εξάπλωσης των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων στο ποδόσφαιρο.

Παρά το γεγονός πως τηρείται σιγή ιχθύος όσον αφορά τις επερχόμενες ανακοινώσεις, σύμφωνα με τα όσα -επανειλημμένα- έχει δηλώσει ο υπουργός, το πρόβλημα δεν εντοπίζεται στην αυστηρότητα των μέτρων αλλά στην εφαρμογή και τήρηση των μέτρων αυτοπροστασίας.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Themaonline.

The post Σε εξέλιξη η σύσκεψη στο Υπουργείο Υγείας για το ποδόσφαιρο – «Πονοκέφαλος» η αντιμετώπιση των δύο μεγάλων cluster appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Παρασκηνιακές διεργασίες για το Κυπριακό: Πού στοχεύει η προσπάθεια Γκουτέρες  - «Δεν αποκλείουμε θετικές εξελίξεις»

Παρασκηνιακές διεργασίες για το Κυπριακό: Πού στοχεύει η προσπάθεια Γκουτέρες - «Δεν αποκλείουμε θετικές εξελίξεις»

Παρασκηνιακές επαφές που «δεν βλέπουν το φως της δημοσιότητας» βρίσκονται σε εξέλιξη στη Νέα Υόρκη για το Κυπριακό, σύμφωνα με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη, ο οποίος αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο θετικών εξελίξεων μέσα στην εβδομάδα. Η παρουσία του στη Νέα Υόρκη περιλαμβάνει σειρά επαφών για το Κυπριακό, μεταξύ άλλων με τον ΓΓ του ΟΗΕ και την προσωπική του απεσταλμένη.

BEST OF TOTHEMAONLINE