ΛΕΜΕΣΟΣ: Ένοικος έπιασε συζήτηση με τους διαρρήκτες μεσημεριάτικα - 'Να είσαι πιο προσεκτικός στο μέλλον...'

ΛΕΜΕΣΟΣ: Ένοικος έπιασε συζήτηση με τους διαρρήκτες μεσημεριάτικα - 'Να είσαι πιο προσεκτικός στο μέλλον...'

Ένα περίεργο περιστατικό συνέβη χθες Κυριακή (27/09) στις 17:00 το απόγευμα, όπου ένοικος έπιασε συζήτηση τους κλέφτες που εισήλθαν στο διαμέρισμά του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline, ο ένοικος ανέφερε ότι ενώ κοιμόταν άκουσε την πόρτα του υπνοδωματίου του να ανοίγει, με δύο άγνωστους άνδρες να στέκονται εντός του υπνοδωματίου.

Σε κατάσταση ύπνου τους ρώτησε τι θέλουν, με τους διαρρήκτες να του απαντούν ότι εντόπισαν την κύρια είσοδο του διαμερίσματος ανοιχτή και τον συμβούλεψαν να είναι πιο προσεκτικός στο μέλλον.

Όπως εξάλλου μετέδωσε και το ΡΙΚ, η είσοδος των διαρρηκτών έγινε από αλουμινένιο παράθυρο το οποίο ήταν ανοιχτό, καθώς η πολυκατοικία ανακαινιζόταν και είχε σκαλωσιές. Το διαμέρισμα δεν βρισκόταν σε χαμηλό όροφο.

Σύμφωνα με την αστυνομία, διαπιστώθηκε ότι κλάπηκαν διάφορα αντικείμενα

Το ΤΑΕ Λεμεσού διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πριν από την άφιξη του Αντόνιο Γκουτέρες: Η κρίσιμη ενημέρωση Ολγκίν στον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη και το νέο διπλωματικό τεστ για το Κυπριακό

Πριν από την άφιξη του Αντόνιο Γκουτέρες: Η κρίσιμη ενημέρωση Ολγκίν στον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη και το νέο διπλωματικό τεστ για το Κυπριακό

Λίγες μόλις ώρες πριν από την άφιξη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Αντόνιο Γκουτέρες, στην Κύπρο, η σημερινή συνάντηση της προσωπικής του απεσταλμένης, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη, αποκτά βαρύνουσα πολιτική και διπλωματική σημασία. Δεν πρόκειται για μια τυπική ενημέρωση μετά από έναν ακόμη κύκλο επαφών. Είναι η τελευταία ουσιαστική ανταλλαγή απόψεων, πριν ο επικεφαλής του ΟΗΕ αναλάβει προσωπικά την προσπάθεια να διαπιστώσει αν υπάρχουν οι ελάχιστες προϋποθέσεις για να διατηρηθεί ζωντανή η προοπτική μιας νέας διαδικασίας στο Κυπριακό.