ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ

ΚΟΣΜΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Εφτασαν τα 33,3 εκ. τα κρούσματα - Οι πιο πληγείσες χώρες

ΚΟΣΜΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Εφτασαν τα 33,3 εκ. τα κρούσματα - Οι πιο πληγείσες χώρες

Ξεπέρασαν το ένα εκατομμύριο οι νεκροί από την πανδημία του κορωνοϊού παγκοσμίως, σύμφωνα με την καταμέτρηση της ιστοσελίδας Worldometer, ενώ τα κρούσματα έφτασαν τα 33,3 εκατομμύρια.

Ο συνολικός αριθμός των ανθρώπων που έχουν αναρρώσει ανέρχεται στα 24,6 εκατομμύρια.

Το τελευταίο 24ωρο καταγράφηκαν παγκοσμίως 251.915 νέα κρούσματα κορωνοϊού και 3.873 νέοι θάνατοι.

Ο αριθμός των ενεργών περιστατικών είναι 7,667,974. Η κατάσταση για το 99% των ασθενών είναι ήπια, ενώ για 65.129 ανθρώπους (1%) είναι σοβαρή ή κρίσιμη. Συνολικά 25.636.694 περιπτώσεις θεωρούνται κλειστές.

Στις ΗΠΑ που είναι η πρώτη στον κατάλογο των χωρών με τα περισσότερα κρούσματα καταγράφηκαν χθες 33.782 νέα περιστατικά και 276 νέοι θάνατοι. Δεύτερη σε συνολικό αριθμό κρουσμάτων η Ινδία η οποία κατέγραψε χθες 82.767 νέα κρούσματα και 1.040 νέους θανάτους. Ακολουθεί η Βραζιλία με 14.194 νέα κρούσματα και 335 νέους θανάτους, η Ρωσία με 7.867 νέα περιστατικά και 99 νέους θανάτους και η Κολομβία με 7.018 νέα κρούσματα και 192 νέους θανάτους.

Από ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Σε ελεύθερη πτώση ΔΗΚΟ ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ - Μονόδρομος οι παραιτήσεις των ηγεσιών

Σε ελεύθερη πτώση ΔΗΚΟ ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ - Μονόδρομος οι παραιτήσεις των ηγεσιών

Σε μία περίοδο «εσωστρέφειας» βρίσκονται τα κόμματα του κέντρου, τα οποία αφού ξεπέρασαν το πρώτο σοκ από την ήττα των διπλών εκλογών, ψάχνουν απαντήσεις για το τι πραγματικά έφταιξε ώστε να φτάσουν σε αυτό το απογοητευτικό σημείο, που βρίσκονται σήμερα. Παρά τα μηνύματα που έλαβαν από τους πολίτες, φαίνεται πως οι ηγεσίες των τριών κομμάτων να μην αντιλαμβάνονται το τεράστιο πρόβλημα ή αρνούνται να το αντιληφθούν, ενώ θεωρούν τα κόμματά τους, ως περιουσιακό τους στοιχείο, αρνούμενοι να παραιτηθούν. Σε μία εποχή όπου η κοινωνία έχει δώσει την απάντησή της, επιλέγοντας τον νεαρό Φειδία Παναγιώτου, ο οποίος έλαβε μεγαλύτερο ποσοστό από το σύνολο των ποσοστών των τριών κομμάτων ΔΗΚΟ ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ, οι ηγεσίες τους εξακολουθούν να μην αναλαμβάνουν τις ευθύνες τους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top