ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ- ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Πέντε τα νέα κρούσματα την Κυριακή 27/09

ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ- ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Πέντε τα νέα κρούσματα την Κυριακή 27/09

Ο «υπουργός υγείας» Αλί Πιλλί σε δηλώσεις του, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Βατάν» δήλωσε ότι διενεργήθηκαν 779 διαγνωστικοί έλεγχοι στα κατεχόμενα και βρέθηκαν 5 νέα κρούσματα Covid-19 την Κυριακή 27/09, ενώ έλαβαν εξιτήριο 10 άτομα που νοσηλεύονταν με την εν λόγω νόσο.

Ο Πιλλί, όπως μεταδίδει το Γραφείο Τύπου και Πληροφοριών, ανέφερε ότι τα δύο από τα νέα κρούσματα είναι εγχώριες μολύνσεις, το ένα έφτασε στα κατεχόμενα αεροπορικώς και τα άλλα δύο είναι επαφές ήδη επιβεβαιωμένων κρουσμάτων.

Μέχρι τώρα διενεργήθηκαν συνολικά 164,817 τεστ στα κατεχόμενα και βρέθηκαν 746 κρούσματα. Ανάρρωσαν και έλαβαν εξιτήριο 587 ασθενείς με Covid-19. Συνεχίζεται η νοσηλεία 155 ατόμων εκ των οποίων τα 128 βρίσκονται υπό παρακολούθηση σε ξενοδοχεία για την πανδημία και τα 27 στο κέντρο πανδημίας. Δεν υπάρχουν ασθενείς στην μονάδα εντατικής θεραπείας.
 
Μετά τα τελευταία δεδομένα, στα κατεχόμενα διενεργήθηκαν μέχρι σήμερα συνολικά 163,073 εργαστηριακές εξετάσεις.
 
Σύμφωνα με τον Πιλλί από την ημέρα εμφάνισης της πανδημίας μέχρι και σήμερα εντοπίστηκαν στα κατεχόμενα 735 περιστατικά με COVID-19 και από αυτά τα 45 έχουν αποθεραπευθεί, ενώ 186 άτομα συνεχίζουν την θεραπεία τους.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Το κλειδί που θα ξεκλειδώσει την Τουρκική αδιαλλαξία και η διεθνής κοινότητα - Αναμένει εξελίξεις ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Το κλειδί που θα ξεκλειδώσει την Τουρκική αδιαλλαξία και η διεθνής κοινότητα - Αναμένει εξελίξεις ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Οι χθεσινές δηλώσεις του Προέδρου Χριστοδουλίδη, ότι τις επόμενες μέρες θα έχουμε κάποιες εξελίξεις , οι οποίες θα βοηθήσουν προς την πορεία όχι μόνο των ΜΟΕ αλλά πολύ περισσότερο της επανέναρξης των συνομιλιών στη βάση του συμφωνημένου πλαισίου, δημιούργησαν και πάλι ερωτηματικά, τα οποία εκ των πραγμάτων θυμίζουν προηγούμενες δηλώσεις του Νίκου Χριστοδουλίδη, για εμπλοκή της ΕΕ, κάτι που δεν έγινε ποτέ.

BEST OF TOTHEMAONLINE