Oύτε το ΔΙΚΑΙΩΜΑ της πληροφόρησης, ΔΕΝ υπερασπιζόμαστε…

Oύτε το ΔΙΚΑΙΩΜΑ της πληροφόρησης, ΔΕΝ υπερασπιζόμαστε…

Zoύμε σε μια εποχή που ο καθένας (ανά πάσα στιγμή) δημοσιοποιεί τις απόψεις, τις ιδέες και την οποιαδήποτε δραστηριότητα του. 

Μπορεί να το πράξει από τους λογαριασμούς του στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης.

Υπάρχει όμως ένα άλλο ζήτημα, που ίσως να μην απασχολεί ιδιαίτερα την κοινή γνώμη, αλλά θα έπρεπε να προβληματίζει (έστω και λίγο) το σινάφι των δημοσιογράφων.

Φτάσαμε στο σημείο, η συντριπτική πλειοψηφία όσων βρίσκονται για πολλές ώρες μπροστά από τον υπολογιστή ή πίσω από ένα μικρόφωνο, να μην υπερασπίζονται καν το δικαίωμα της πολύπλευρης πληροφόρησης του κοινού. 

Τείνουμε να ξεχάσουμε, τι είναι η είδηση, τι είναι ρεπορτάζ, ποια είναι πραγματικά η αποστολή ενός δημοσιογράφου.

Πολλές φορές καταντάμε “οχήματα” παραπληροφόρησης, χωρίς να το παίρνουμε χαμπάρι. Δεν θέλω να πιστέψω ότι κάποιοι το κάνουν ηθελημένα…

Δυστυχώς αγαπητοί αναγνώστες, αφήσαμε… άλλους, να μας “υποδεικνύουν” πως θα κάνουμε τη δουλειά μας.

Ενίοτε με ευγενικό τρόπο, ενίοτε κουνώντας μας το δάχτυλο. Η πικρή αλήθεια είναι ότι εμείς τους δώσαμε το δικαίωμα, να νιώθουν ότι είμαστε του χεριού τους.

Π.Χ.  

The post Oύτε το ΔΙΚΑΙΩΜΑ της πληροφόρησης, ΔΕΝ υπερασπιζόμαστε… appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η Κύπρος στηρίζει την ευρωπαϊκή πορεία της Βοσνίας και Ερζεγοβίνης – Καθοριστικός ο ρόλος της επικείμενης Κυπριακής Προεδρίας

Η Κύπρος στηρίζει την ευρωπαϊκή πορεία της Βοσνίας και Ερζεγοβίνης – Καθοριστικός ο ρόλος της επικείμενης Κυπριακής Προεδρίας

Κατ’ ιδίαν συνάντηση με την Προεδρεύουσα Ζέλικα Ζβιγιάνοβιτς και τα άλλα μέλη της Προεδρίας της Βοσνίας και Ερζεγοβίνης, Ζέλκο Κόμσικ και Ντένις Μπεσίροβιτς, πραγματοποίησε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE