Αλήθεια, τι σε κάνει να ξεκινάς τη μέρα σου τέλεια;

Αλήθεια, τι σε κάνει να ξεκινάς τη μέρα σου τέλεια;

Ένα ζεστό φιλί; Το φως του ήλιου που ξεπροβάλλει διακριτικά από το παράθυρό σου; ή μήπως η μυρωδιά από ένα έτοιμο, απολαυστικό πρωινό;

Ο νέος, δημιουργικός διαγωνισμός του χυμού Λανίτη, μας προσκαλεί να δούμε μέσα από την καρδιά μας και να βρούμε τι είναι αυτό που μας γεμίζει με θετικότητα το πρωί για να ξεκινήσει η μέρα μας τέλεια.

Μπες στη σελίδα Lanitis Juices του χυμού Λανίτη στο facebook, και λάβε μέρος στο νέο, απολαυστικό διαγωνισμό του χυμού Λανίτη. Πώς; Μοιράσου μαζί μας τι είναι αυτό που σε κάνει να ξεκινάς τη μέρα σου τέλεια. 10 νικητές θα δουν το μήνυμά τους να κοσμεί τα πακέτα Λανίτη και θα κερδίσουν υπέροχες συσκευές για ένα breakfast “makeover” για να φτιάχνουν το πρωινό τους τέλεια.

Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει από τις 25 Απριλίου μέχρι και τις 25 Μαΐου και αναμένεται να είναι δημιουργικά συναρπαστικός αλλά και να σκορπίσει πολλά χαμόγελα.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα εξέλιξη στο Κυπριακό: Θετικό πρόσημο Γκουτέρες στις νέες ιδέες Χριστοδουλίδη – Στο τραπέζι τριμερής στη Νέα Υόρκη

Νέα εξέλιξη στο Κυπριακό: Θετικό πρόσημο Γκουτέρες στις νέες ιδέες Χριστοδουλίδη – Στο τραπέζι τριμερής στη Νέα Υόρκη

Ο Γενικός Γραμματέας των ΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, εξετάζει το ενδεχόμενο πραγματοποίησης τριμερούς συνάντησης στη Νέα Υόρκη, όπως δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης μετά τη συνάντησή τους, ενώ την ίδια ώρα εξέφρασε την ικανοποίησή του για την ανταπόκριση του ΓΓ στις νέες ιδέες της ελληνοκυπριακής πλευράς.

BEST OF TOTHEMAONLINE