Οθέλλος: «Ζητούμε το αυτονόητο, να μην γίνονται φιλικοί αγώνες»

Οθέλλος: «Ζητούμε το αυτονόητο, να μην γίνονται φιλικοί αγώνες»

Φανερά εκνευρισμένος ο παράγοντας του Οθέλλου Τάσος Κουφοπαύλου μίλησε στο ραδιόφωνο για το παιχνίδι με τον Εθνικό. Ζήτησε μεταξύ άλλων να γίνονται καθαροί αγώνες και όχι φιλικά.

Αναλυτικά όσα είπε στον σταθμό του Άστρα: 

«Ζητούμε να μην γίνονται φιλικά. Εμείς πήραμε καθαρούς βαθμούς. Υπάρχουν συμβούλια που καταστρέφουν το ποδοσσφαιρο.

Εχει συμβούλια που κατέστρεψαν το ποδόσφαιρο. 'Εχουν στα γηπεδα 10 φιλάθλους. Πρέπει να ντρέπονται και να λένε πως θα δούμε ένα διαφορετικό Εθνικό και να μην βλέπουμε τα προηγούμενα τους φιλικά. Ο Οθέλλος ήταν καθαρότατος. Ευχαριστώ τους προπονητές και τους παίκτες μας. Μιλώ για αρκετούς προέδρους.

Κάποιοι έδιναν 9 βαθμούς, Κάποιοι έλεγαν από τον πρώτο γύρο πως θα μείνουν στην κατηγορία. Ακόμη και σήμερα μπορούμε να σωθούμε. Δεν θέλουμε την χάρη του κυρίου Κίκη που είπεν τι θέλουμε και να μας χαρίσουν. Έγινε ένα παιχνίδι στα ψηλά την περασμένη εβδομάδα και έβαλαν τους μικρούς και τώρα πήγαν και έπαιξαν με βασικούς. Μία ομάδα έβαλε χθες τερματοφύλακα ένα 17χρονο. Εννά δοκιμάσουν τον 17χρονο;

Εγώ δεν λέω ομάδες, εσύ να πεις τις ομάδες. Εβαρέθηκε ο κόσμος. Εμείς θέλουμε καθαρό ποδοσφαιρο. Εμείς κερδίσαμε την ΑΕΛ. Ποιον τερματοφύλακα και ποιους παίκτες χρησιμοποίησαν μαζί μας; Έχει κανένα που μπορεί να αμφισβητήσει τον Οθέλλο. Μαζί μας η ΑΕΛ φύλαξε παίκτες για το κύπελλο. Εχτές τι ήθελε να φυλάξει, που έχει κύπελλο σε 3 εβδομάδες;

Για όνομα του Θεού... Εμείς δεχθήκαμε πιέσεις στον πρώτο γύρο από ομάδα που έπαιξε στο τσάμπιονς λιγκ και μας κέρδισε δύσκολα στο 85΄ για να μην προκαλέσουμε τραυματισμούς παικτών... Περασμένη εβδομάδα πήραμε Χ και επειδή πήραμε Χ κέρδισαν οι άλλοι. Ο κόσμος εβαρέθηκεν τους. Είμαι στη διάθεσή σας όποτε θέλετε να πω περισσότερα...».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Το θετικό κλίμα δεν αρκεί - Οι τρεις εκκρεμότητες Χριστοδουλίδη και η δύσκολη αποστολή της Ολγκίν - Τι αναμένεται από τις επαφές με την απεσταλμένη του ΟΗΕ

Κυπριακό: Το θετικό κλίμα δεν αρκεί - Οι τρεις εκκρεμότητες Χριστοδουλίδη και η δύσκολη αποστολή της Ολγκίν - Τι αναμένεται από τις επαφές με την απεσταλμένη του ΟΗΕ

Η νέα κινητικότητα γύρω από το Κυπριακό δημιουργεί ένα παράθυρο για επανεξέταση των δυνατοτήτων συνεννόησης μεταξύ των δύο πλευρών, χωρίς όμως να έχουν μέχρι στιγμής διαμορφωθεί οι προϋποθέσεις, για την επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων. Η συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Ερχιουρμάν, στις 27 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε σε θετικό κλίμα, αλλά ολοκληρώθηκε χωρίς κοινό ανακοινωθέν και χωρίς δημοσιοποίηση συγκεκριμένων αποτελεσμάτων.

BEST OF TOTHEMAONLINE