Φορούσε τα ίδια ρούχα στη δουλειά επί τρία χρόνια (φωτο)

Φορούσε τα ίδια ρούχα στη δουλειά επί τρία χρόνια (φωτο)

Τα ίδια ρούχα για τρία ολόκληρα χρόνια φορούσε κάθε μέρα στη δουλειά της, η art director Matilda Kahl, χωρίς να μπει στον κόπο να τα αλλάξει ούτε μια φορά. ΗMatilda αποφάσισε να βρει μια στολή εργασίας έχοντας στο νου της κάτι απλό, επαγγελματικό, μοδάτο, κλασσικό και όχι απρόσωπο.

Αγόρασε λοιπόν 15 μεταξένια λευκά μπλουζάκια και έξι μαύρα παντελόνια για να μην χρειάζεται να τα πλένει συνεχώς. «Μετά από μερικές ημέρες και πολύ ψάξιμο, ερωτεύτηκα μια άσπρη μπλούζα με διαγώνια γραμμή από κουμπιά και κοντά μανίκια. Ήταν κάτι που δεν τραβούσε την προσοχή» αναφέρει.

«Ηθελα να κερδίσω χρόνο και χρήματα», είπε στον Business Insider και προσθέτει: «Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, έχω τόσες πολλές δημιουργικές προκλήσεις στη δουλειά που κρατούν το μυαλό μου σε διέγερση που δεν αισθάνομαι την ανάγκη να εκφραστώ δημιουργικά μέσα από αυτό που φοράω».

Η Matilda τόνισε ότι η στολή την έκανε να εκτιμήσει τα ρούχα της, αφού δεν τα φορούσε κάθε μέρα. Πάντως τα Σαββατοκύριακα επιλέγει να φορέσει χρωματιστά ρούχα, εκτός του άσπρου μαύρου που φορά κάθε μέρα της εβδομάδας. «Αν σηκωθώ ένα πρωί και νιώσω ότι θέλω να αλλάζω ρούχα κάθε μέρα ή κάθε εβδομάδα, δεν έχω πρόβλημα να το κάνω», αναφέρει και προσθέτει: «Η στολή είναι για μένα και όχι εγώ για την στολή», αναφέρει

χαρακτηριστικά

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σένγκεν: Δύσκολοι οι επόμενοι έξι μήνες - Η πρόοδος και τα πλεονεκτήματα

Σένγκεν: Δύσκολοι οι επόμενοι έξι μήνες - Η πρόοδος και τα πλεονεκτήματα

Στην τεράστια πρόοδο που έχει γίνει από τον Μάρτιο του 2023 μέχρι σήμερα με τελικό στόχο την πλήρη ένταξη της Κύπρου στον χώρο Σένγκεν, αναφέρθηκε ο Υπουργός Εξωτερικών Κωνσταντίνος Κόμπος, σε εκδήλωση που διοργάνωσε το Ινστιτούτο Γλαύκος Κληρίδης, για το συγκεκριμένο θέμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE