Μειώθηκαν στους 12 οι ασθενείς με κορωνοϊό που νοσηλεύονται στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου

Μειώθηκαν στους 12 οι ασθενείς με κορωνοϊό που νοσηλεύονται στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου

Μειώθηκε στους 12 ο αριθμός των ασθενών με κορωνοϊό που νοσηλεύονται σήμερα στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου, το οποίο λειτουργεί ως Νοσοκομείο Αναφοράς. 

Χθες στο Νοσοκομείο νοσηλεύονταν 16 ασθενείς, ωστόσο το απόγευμα δόθηκαν τέσσερα εξιτήρια σε ασθενείς των οποίων οι επαναληπτικές εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκαν για κορωνοϊό, ήταν αρνητικές.

Από τους 12 ασθενείς, οι τέσσερις βρίσκονται στη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας, με την κατάσταση της υγείας τους να κρίνεται από τους θεράποντες ιατρούς, ως σταθερή. 
 
Σταθερή είναι και η κατάσταση της κοπέλας 24 χρονών που είναι το νεαρότερο άτομο που φιλοξενήθηκε μέχρι σήμερα από την ημέρα έναρξης της πανδημίας του κορωνοϊού.

Στο Κέντρο Αποκατάστασης Eden Resort, στην Τερσεφάνου, φιλοξενούνται 59 άτομα, τα οποία θα παραμείνουν μέχρι την πλήρη αρνητικοποίησή τους.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Γεραπετρίτης: «Η Κύπρος δέχεται υβριδική επίθεση - Καμιά συζήτηση με την Τουρκία σε θέματα κυριαρχίας»

Γεραπετρίτης: «Η Κύπρος δέχεται υβριδική επίθεση - Καμιά συζήτηση με την Τουρκία σε θέματα κυριαρχίας»

H Ελλάδα θα προχωρήσει και σε περαιτέρω επέκταση των χωρικών της υδάτων, χωρίς καμία έκπτωση σε θέματα κυριαρχίας, είπε στη Βουλή ο Υπουργός Εξωτερικών της Ελλάδας Γιώργος Γεραπετρίτης, τονίζοντας ότι η κυριαρχία της χώρας είναι «κόκκινη γραμμή» και δεν τίθεται σε διαπραγμάτευση με την Τουρκία.

BEST OF TOTHEMAONLINE

The Streisand-Karsera Effect

The Streisand-Karsera Effect