Γυναίκα στη Λάρνακα σκότωσε αυτό το δηλητηριώδες ερπετό την ώρα που κατευθυνόταν προς τα κλουβιά σκύλων

Γυναίκα στη Λάρνακα σκότωσε αυτό το δηλητηριώδες ερπετό την ώρα που κατευθυνόταν προς τα κλουβιά σκύλων

Γυναίκα η οποία διαμένει σε αγρόκτημα στη Λάρνακα ήρθε αντιμέτωπη με ένα δηλητηριώδες είδος οχιάς.

Στο αγρόκτημα η συγκεκριμένη γυναίκα, φιλοξενεί με δικά της έξοδα, 23 αδέσποτα ενήλικα σκυλιά και 7 κουτάβια.

Τα ενήλικα τετράποδα βρίσκονται σε κλουβιά σε περιφραγμένη γη δύο στρεμμάτων, ενώ τα κουτάβια κινούνται ελεύθερα σε άλλη περιφραγμένη περιοχή, τριών στρεμμάτων.

Βλέποντας την δηλητηριώδη οχιά να πλησιάζει προς το μέρος των σκύλων, η ιδιοκτήτρια της γης αντιμετώπισε και θανάτωσε το ερπετό, προτού εισβάλει στα κλουβιά των σκύλων.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που βρίσκεται αντιμέτωπη με αυτό το είδος ερπετού η συγκεκριμένη γυναίκα, η οποία μάλιστα παρακολούθησε σκύλους να πεθαίνουν από το δάγκωμα οχιάς στο παρελθόν, άρα η απόφαση της να θανατώσει το ερπετό, ήταν συνειδητή και για σκοπούς επιβίωσης των τετράποδων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Απόφαση «Ανωτάτου»: «Όχι» στην παραχώρηση της κυπριακής υπηκοότητας σε παιδιά που γεννήθηκαν από μεικτούς γάμους μεταξύ Τουρκοκυπρίων και Τούρκων υπηκόων

Απόφαση «Ανωτάτου»: «Όχι» στην παραχώρηση της κυπριακής υπηκοότητας σε παιδιά που γεννήθηκαν από μεικτούς γάμους μεταξύ Τουρκοκυπρίων και Τούρκων υπηκόων

Με αναφορές σε σκεπτικό σημαντικών αποφάσεων του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Δικαιωμάτων του Ανθρώπου (ΕΔΔΑ), όπως, μεταξύ άλλων, την Cyprus v. Turkey (2001) ECHR ημερομηνίας 20.5.2001 και την Loizidou v. Turkey ημερομηνίας 18.12.1996, το Ανώτατο Συνταγματικό Δικαστήριο, ενεργώντας ως Εφετείο, επικύρωσε σήμερα την ορθότητα της απόφασης του Διοικητικού Δικαστηρίου να απορρίψει προσφυγή για μη παραχώρηση της κυπριακής υπηκοότητας σε πρόσωπο που γεννήθηκε από μεικτό γάμο μεταξύ γονέα Τουρκοκύπριου και γονέα τουρκικής υπηκοότητας.

BEST OF TOTHEMAONLINE