Καρδιοχτύπησε, αλλά πέρασε στα πέναλτι η Νιούκαστλ

Καρδιοχτύπησε, αλλά πέρασε στα πέναλτι η Νιούκαστλ

Στα προημιτελικά του Λιγκ Καπ Αγγλίας προκρίθηκε η Νιούκαστλ, που επικράτησε 5-4 στα πέναλτι της Νιούπορτ εκτός έδρας σε νοκ άουτ παιχνίδι για τον 4ο γύρο.

Τα χρειάστηκε, αλλά πήρε το εισιτήριο για την οκτάδα του Λιγκ Καπ Αγγλίας η Νιούκαστλ. Οι «καρακάξες», ήρθαν ισόπαλες 1-1 με την Νιούπορτ της Β’ Αγγλίας στην κανονική διάρκεια, αλλά πήραν την πρόκριση στα πέναλτι με σκορ 5-4.

Οι γηπεδούχοι, αιφνιδίασαν την Νιούκαστλ στο 5ο λεπτό με τον Έιμπραχαμς. Από εκείνο το σημείο και έπειτα, οι φιλοξενούμενοι πήραν τα ηνία του αγώνα, είχαν καθολική υπεροχή, όμως δεν μπόρεσαν να καρποφορήσει.

Έπειτα από 28 τελικές φάσεις μπροστά στην εστία της Νιούπορτ, η Νιούκαστλ ισοφάρισε στο 87ο λεπτό με τον Σέλβεϊ.

Στη συνέχεια, χάθηκαν και άλλες ευκαιρίες για τη νίκη και έτσι οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στην διαδικασία των πέναλτι.

Εκεί, η Νιούκαστλ επικράτησε 5-4 και πλέον περιμένει την κλήρωση για να μάθει τον αντίπαλό της στα προημιτελικά.

Πηγή: sport-fm.gr

The post Καρδιοχτύπησε, αλλά πέρασε στα πέναλτι η Νιούκαστλ appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Σε κρίσιμο σημείο οι πύραυλοι αναχαίτισης του Ισραήλ – Ο Τραμπ καλεί κι άλλες χώρες να «προστατεύσουν» τα Στενά του Ορμούζ

LIVE: Σε κρίσιμο σημείο οι πύραυλοι αναχαίτισης του Ισραήλ – Ο Τραμπ καλεί κι άλλες χώρες να «προστατεύσουν» τα Στενά του Ορμούζ

Με νέους βομβαρδισμούς για… πλάκα στο νησί του Ιράν Χαργκ απείλησε ο Ντόναλντ Τραμπ, ένα 24ωρο μετά τις αμερικανικές επιθέσεις που έπληξαν στρατιωτικούς στόχους στο στρατηγικής σημασίας νησί και ενώ ο πόλεμος εισέρχεται στην 16η μέρα του. «Όχι» Τραμπ σε έναρξη συνομιλιών για τερματισμό του πολέμου - Ισραήλ και Λίβανος θα πραγματοποιήσουν συνομιλίες σε Παρίσι ή Κύπρο - «Πολλές χώρες θα στείλουν πολεμικά πλοία στα Στενά του Ορμούζ» λέει ο Τραμπ.

BEST OF TOTHEMAONLINE