Γαλλία: Πάνω από 12.000 νέα κρούσματα κορωνοϊού σε 24 ώρες

Γαλλία: Πάνω από 12.000 νέα κρούσματα κορωνοϊού σε 24 ώρες

Οι υγειονομικές αρχές της Γαλλίας ανακοίνωσαν την Τετάρτη 30/9 12.845 νέα επιβεβαιωμένα κρούσματα COVID-19 μέσα σε ένα 24ωρο, με τον ημερήσιο απολογισμό να ξεπερνάει το όριο των 10.000 μολύνσεων εκ νέου, αφού είχε κινηθεί σε χαμηλότερα επίπεδα τις δύο προηγούμενες ημέρες.

Ο αριθμός των ανθρώπων που πέθαναν στη Γαλλία από επιπλοκές της νόσου αυξήθηκε κατά 63, στους 31.956, ενώ το σύνολο των κρουσμάτων νέου κορωνοϊού ανέρχεται πλέον σε 563.535.

 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Οι ΗΠΑ θα αποφασίσουν τυχόν εμπλοκή στο Ιράν σε 24 έως 48 ώρες - Ο Νετανιάχου δεν αποκλείει τη δολοφονία Χαμενεΐ

Οι ΗΠΑ θα αποφασίσουν τυχόν εμπλοκή στο Ιράν σε 24 έως 48 ώρες - Ο Νετανιάχου δεν αποκλείει τη δολοφονία Χαμενεΐ

Ισραηλινός αξιωματούχος δήλωσε ότι το Τελ Αβίβ περιμένει σύντομα την απόφαση του Αμερικανού προέδρου για την εμπλοκή των ΗΠΑ στον πόλεμο Ισραήλ-Ιράν. Σύμφωνα με δημοσίευμα των Times of Israel, αυτή απόφαση αναμένεται μέσα στις επόμενες 24 με 48 ώρες.

BEST OF TOTHEMAONLINE