ΔΙΕΘΝΗ

Η United Airlines στις ΗΠΑ θα απολύσει 13.000 υπαλλήλους της

Η United Airlines στις ΗΠΑ θα απολύσει 13.000 υπαλλήλους της

Η διοίκηση της αεροπορικής εταιρείας United Airlines επιβεβαίωσε το βράδυ της Τετάρτης (30/09) ότι αρχίζει να απολύει περίπου 13.000 από τους εργαζομένους της.

Αυτό συμβαίνει ελλείψει συμφωνίας στο αμερικανικό Κογκρέσο για την επιμήκυνση της στήριξης του δημοσίου στις επιχειρήσεις του τομέα των αερομεταφορών, ο οποίος υφίσταται βαρύ πλήγμα από την πανδημία του κορωνοϊού.

Όπως ακριβώς και η American Airlines, η οποία γνωστοποίησε λίγη ώρα νωρίτερα χθες πως αρχίζει από σήμερα να αναστέλλει την ισχύ των συμβάσεων 19.000 εργαζομένων της, η διοίκηση της UA άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο ακύρωσης των απολύσεων αυτών εάν Δημοκρατικοί και Ρεπουμπλικάνοι καταλήξουν σε συμβιβασμό "τις προσεχείς ημέρες".

Από ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Σε ελεύθερη πτώση ΔΗΚΟ ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ - Μονόδρομος οι παραιτήσεις των ηγεσιών

Σε ελεύθερη πτώση ΔΗΚΟ ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ - Μονόδρομος οι παραιτήσεις των ηγεσιών

Σε μία περίοδο «εσωστρέφειας» βρίσκονται τα κόμματα του κέντρου, τα οποία αφού ξεπέρασαν το πρώτο σοκ από την ήττα των διπλών εκλογών, ψάχνουν απαντήσεις για το τι πραγματικά έφταιξε ώστε να φτάσουν σε αυτό το απογοητευτικό σημείο, που βρίσκονται σήμερα. Παρά τα μηνύματα που έλαβαν από τους πολίτες, φαίνεται πως οι ηγεσίες των τριών κομμάτων να μην αντιλαμβάνονται το τεράστιο πρόβλημα ή αρνούνται να το αντιληφθούν, ενώ θεωρούν τα κόμματά τους, ως περιουσιακό τους στοιχείο, αρνούμενοι να παραιτηθούν. Σε μία εποχή όπου η κοινωνία έχει δώσει την απάντησή της, επιλέγοντας τον νεαρό Φειδία Παναγιώτου, ο οποίος έλαβε μεγαλύτερο ποσοστό από το σύνολο των ποσοστών των τριών κομμάτων ΔΗΚΟ ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ, οι ηγεσίες τους εξακολουθούν να μην αναλαμβάνουν τις ευθύνες τους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top