ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: Ένα κρούσμα, ναυλωμένες πτήσεις για φοιτητές

ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: Ένα κρούσμα, ναυλωμένες πτήσεις για φοιτητές

Ένα κρούσμα κορωνοϊού σε 1.446 τεστ, εντοπίστηκε το τελευταίο 24ωρο στα κατεχόμενα, ενώ 21 άτομα πήραν εξιτήριο.

Όπως μεταδίδεται από τα κατεχόμενα, σε δήλωση του «υπουργείου υγείας», Αλί Πιλλί ανάφερε ότι πρόκειται για άτομο που ασθένησε ότι ήταν σε καραντίνα λόγω επαφής του με επιβεβαιωμένο κρούσμα. Συνολικά τα κρούσματα στα κατεχόμενα είναι 762, 68 ασθενείς λαμβάνουν θεραπεία, 14 σε κέντρα πανδημίας και 54 σε ξενοδοχεία πανδημίας.

Στο μεταξύ, ο «υπουργός παιδείας», Ναζίμ Τσαβούσογλου ανακοίνωσε ότι μετά τις 9 Οκτωβρίου θα αρχίσουν ναυλωμένες πτήσεις μεταφοράς ξένων φοιτητών στα κατεχόμενα για να φοιτήσουν στα εκεί «πανεπιστήμια», οι οποίοι μετά την άφιξη θα τίθενται σε καραντίνα στα κέντρα που θα υποδείξει η «κυβέρνηση».

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ακόμα μια συνάντηση χωρίς αποτέλεσμα για τη διάνοιξη νέων σημείων διέλευσης, είχαν την Πέμπτη οι διαπραγματευτές της ελληνοκυπριακής και της τουρκοκυπριακής πλευράς, Μενέλαος Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ, ενόψει της διευρυμένης συνάντησης για το κυπριακό, που θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Μάρτιο, στη Γενεύη.

BEST OF TOTHEMAONLINE