Η ξεκάθαρη ΕΝΤΟΛΗ Πετρίδη σε παίκτες και Ουζουνίδη!

Η ξεκάθαρη ΕΝΤΟΛΗ Πετρίδη σε παίκτες και Ουζουνίδη!

Κάτι που αξίζει να σημειωθεί από την ανακοίνωση της διοίκησης της ποδοσφαιρικής εταιρείας του ΑΠΟΕΛ είναι η… εντολή που στάλθηκε σε τεχνικό επιτελείο και ποδοσφαιριστές.

«Η εντολή προς τους παίκτες και το τεχνικό επιτελείο, είναι ξεκάθαρη. Θα αγωνίζονται όσοι θα μπαίνουν μέσα στο γήπεδο για να παλεύουν το κάθε δευτερόλεπτο. Θέλουμε να είμαστε περήφανοι κάθε φορά που ο ΑΠΟΕΛ φθάνει στο τέλος ενός αγώνα. Όποιος δεν το κάνει αυτό, τότε θα θέτει τον εαυτό του εκτός. Ο ΑΠΟΕΛ πρέπει και θα αποκαταστήσει, ξανά την περηφάνια του κόσμου του, σε κάθε αγώνα, ανεξαρτήτως αποτελέσματος» η χαρακτηριστική αναφορά στην ανακοίνωση.

Διαβάστε: 

Η… ΠΡΟΚΛΗΣΗ διοίκησης Πετρίδη προς ΑΠΟΕΛίστες που κριτικάρουν – «Και ο πιο άσχετος…»

Επίσημη ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ από ΑΠΟΕΛ – «Απαντούμε λοιπόν σε αυτούς που αμφισβητούν… Όσοι «φωνάζουν» εκ του μακρόθεν…»

The post Η ξεκάθαρη ΕΝΤΟΛΗ Πετρίδη σε παίκτες και Ουζουνίδη! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Ενδεχομένως νέο Εθνικό Συμβούλιο στις αρχές Ιουλίου - Δεν επηρεάζει τις προσπάθειες στο Κυπριακό η παραίτηση Στάρμερ»

ΠτΔ: «Ενδεχομένως νέο Εθνικό Συμβούλιο στις αρχές Ιουλίου - Δεν επηρεάζει τις προσπάθειες στο Κυπριακό η παραίτηση Στάρμερ»

Εποικοδομητική χαρακτήρισε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, τη σημερινή, πρώτη υπό τη νέα σύνθεση του, σύσκεψη του Εθνικού Συμβουλίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE