ΑΤΑΚΑ με… «ΗΛΕΚΤΡΟΣΟΚ» από παίκτη ομάδας Α΄ κατηγορίας για Νέα Σαλαμίνα, Εθνικό, Ομόνοια και ΑΣΙΛ

ΑΤΑΚΑ με… «ΗΛΕΚΤΡΟΣΟΚ» από παίκτη ομάδας Α΄ κατηγορίας για Νέα Σαλαμίνα, Εθνικό, Ομόνοια και ΑΣΙΛ

Μιλώντας το βράδυ της Δευτέρας (05-10-2020) στο Themasports ο τερματοφύλακας της Νέας Σαλαμίνας, Τάσος Κίσσας, αναφερόμενος στην… περιπέτεια που περνάνε στην ομάδα της Αμμοχώστου με την πανδημία κορωνοϊού, όπως και σε Εθνικό Άχνας, Ομόνοια και ΑΣΙΛ Λύσης, ευχήθηκε «να είναι ένα ηλεκτροσόκ, μια αφύπνιση για όλους ούτως ώστε να έρθουν κοντά και να βοηθήσουν τις ομάδες για να μην έχουμε ξανά τέτοιες καταστάσεις. Αλλιώς εάν ξαναγίνει κάτι τέτοιο θα μιλούμε και πάλι για διακοπή».

Διαβάστε: 

ΚΙΣΣΑΣ στο {TS}-Κραυγή απόγνωσης για καραντίνα-τεστ: «Τα μωρά ρωτάνε που είναι ο παπάς – Βρίσκουμε πόρτες κλειστές»

The post ΑΤΑΚΑ με… «ΗΛΕΚΤΡΟΣΟΚ» από παίκτη ομάδας Α΄ κατηγορίας για Νέα Σαλαμίνα, Εθνικό, Ομόνοια και ΑΣΙΛ appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης: Στο πλαίσιο ΜΟΕ θα θέσει το θέμα αγνοουμένων σε Τουρκία

Χριστοδουλίδης: Στο πλαίσιο ΜΟΕ θα θέσει το θέμα αγνοουμένων σε Τουρκία

Τα προβλήματα σε σχέση με την εξακρίβωση της τύχης των αγνοουμένων θα θέσει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, ως μέτρο οικοδόμησης εμπιστοσύνης (ΜΟΕ) στην Τουρκία, ανέφεραν οι Πρόεδροι της Πανελλήνιας Επιτροπής Γονέων και Συγγενών Αδήλωτων Αιχμαλώτων και Αγνοουμένων Κυπριακής Τραγωδίας, Μαρία Καλμπουρτζή, και της Παγκύπριας Οργάνωσης Συγγενών Αδήλωτων Αιχμαλώτων και Αγνοουμένων, Νίκος Σεργίδης, έπειτα από συνάντηση μαζί του στο Προεδρικό Μέγαρο τη Δευτέρα το μεσημέρι.

BEST OF TOTHEMAONLINE