Ο Πούτιν ανακοίνωσε ότι το δεύτερο ρωσικό εμβόλιο κατά του κορωνοϊού θα εγκριθεί στα μέσα Οκτωβρίου

Ο Πούτιν ανακοίνωσε ότι το δεύτερο ρωσικό εμβόλιο κατά του κορωνοϊού θα εγκριθεί στα μέσα Οκτωβρίου

Ένα ακόμη ρωσικό εμβόλιο κατά του κορωνοϊού θα εγκριθεί στα μέσα Οκτωβρίου δήλωσε, σήμερα ο Ρώσος Πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν κατά τη διάρκεια της συνάντησης που είχε με τον Πρόεδρο του ουκρανικού κόμματος της αντιπολίτευσης "Η αντιπολιτευόμενη Πλατφόρμα-για τη ζωή" Βίκτορ Μεντβετσούκ.


Ο Ρώσος Πρόεδρος διευκρίνισε ότι έχει υπόψη του το εμβόλιο που ανέπτυξε το Επιστημονικό Κέντρο Vector στο Νοβοσιμπίρσκ.
Από την πλευρά του ο εκπρόσωπος του Ρώσου Προέδρου Ντμίτρι Πεσκόφ, σχολιάζοντας το θέμα της διάθεσης του ρωσικού εμβολίου στην Ουκρανία, το οποίο συζητήθηκε κατά την συνάντηση Πούτιν - Μεντβετσούκ, δήλωσε ότι το ρωσικό εμβόλιο κατά του κορωνοϊού θα μπορούσε να σώσει τη ζωή Ουκρανών πολιτών, αλλά η προμήθεια του εμβολίου στην Ουκρανία εξαρτάται από τη στάση της ουκρανικής ηγεσίας.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης του με τον Πούτιν ο Μεντβετσούκ ζήτησε από τον Ρώσο ηγέτη να σκεφθεί το ζήτημα της προμήθειας της Ουκρανίας με το ρωσικό εμβόλιο Sputnik-V. Ο Ρώσος πρόεδρος απάντησε ότι μια τέτοια δυνατότητα υπάρχει, ότι το ζήτημα αυτό είναι καθαρά ανθρωπιστικού χαρακτήρα και αυτό που χρειάζεται είναι το επίσημο Κίεβο να διατυπώσει με τον κατάλληλο τρόπο τα αιτήματα του για το θέμα αυτό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Ηχούν σειρήνες στο Ισραήλ - Ο IDF εντόπισε εκτόξευση πυραύλων από το Ιράν

LIVE: Ηχούν σειρήνες στο Ισραήλ - Ο IDF εντόπισε εκτόξευση πυραύλων από το Ιράν

Το Ισραήλ συνεχίζει τις αεροπορικές επιδρομές του στο Ιράν, με την Τεχεράνη να απαντά με σφοδρές πυραυλικές επιθέσεις, και με το ενδεχόμενο αμερικανικής εμπλοκής να μην έχει απομακρυνθεί. Ο Λευκός Οίκος ανακοίνωσε ότι ο Τραμπ θα αποφασίσει εντός δύο εβδομάδων αν θα επιτεθεί στο Ιράν. Το ThemaOnline σας μεταφέρει ζωντανά όλες τις εξελίξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE