Συντριβή από την Ιταλία για τη Μολδαβία πριν την Ελλάδα

Συντριβή από την Ιταλία για τη Μολδαβία πριν την Ελλάδα

Έκανε… περίπατο η Ιταλία.

Οι «ατζούρι» επικράτησαν 6-0 της Μολδαβίας (αντίπαλος της Ελλάδας την Κυριακή στο Nations League) σε φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη στο «Artemio Franchi» και ουσιαστικά… ξεμούδιασε πριν το δύσκολο ματς με την Πολωνία για το Nations League.

Μόνο ως αγγαρεία δεν αντιμετώπισαν την αναμέτρηση οι γηπεδούχοι στο πρώτο μέρος και μετά το πρώτο τέταρτο «πάτησαν» τους φιλοξενούμενους. Ο Κριστάντε με κεφαλιά σε κόρνερ άνοιξε το σκορ στο 19’, ενώ ο Καπούτο με πλασέ στο 23’ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του Μαντσίνι. Ο Ελ Σαράουι τσίμπησε την μπάλα στο 30’ προ του Κοσέλεβ, ενώ στο 38’ ο Πόσματς σημείωσε αυτογκόλ. Ο Ελ Σαράουι στις καθυστερήσεις έκανε το 5-0 με κεφαλιά από κοντά. Ο Μπεράρντι πλάσαρε από κοντά (στο γύρισμα του Γκρίφο) στο 72’.

Πηγή: www.sport-fm.gr

The post Συντριβή από την Ιταλία για τη Μολδαβία πριν την Ελλάδα appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αρχηγός Αστυνομίας για «Σάντυ»: «Βρισκόμαστε στον πυρήνα της υπόθεσης – Κανένα πρόσωπο δεν είναι υπεράνω του νόμου»

Αρχηγός Αστυνομίας για «Σάντυ»: «Βρισκόμαστε στον πυρήνα της υπόθεσης – Κανένα πρόσωπο δεν είναι υπεράνω του νόμου»

Με βάση τα στοιχεία (σε ότι αφορά την υπόθεση «Σάντη»), η Αστυνομία έχει προχωρήσει ουσιαστικά στην εξέταση της υπόθεσης και βρίσκεται ήδη στον πυρήνα της διερεύνησης, δήλωσε ο Αρχηγός της Αστυνομίας Θεμιστός Αρναούτης, σημειώνοντας παράλληλα ότι «κανένα πρόσωπο δεν βρίσκεται υπεράνω του νόμου και υπεράνω της διαδικασίας, όπως και κανένα πρόσωπο δεν μπορεί να στοχοποιείται χωρίς τεκμήρια».

BEST OF TOTHEMAONLINE