Δύο κρούσματα κορωνοϊού στην Ίντερ

Δύο κρούσματα κορωνοϊού στην Ίντερ

Ο Μίλαν Σκρίνιαρ και ο Αλεσάντρο Μπαστόνι βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό.

Θετικοί στον κορωνοϊό βρέθηκαν οι δύο αμυντικοί της Ίντερ, Μίλαν Σκρίνιαρ και Αλεσάντρο Μπαστόνι, όπως έκανε γνωστό η ιταλική ομάδα.

Ο Μπαστόνι, για τον οποίο έχουν δώσει μέχρι στιγμής περισσότερες πληροφορίες, είναι πλήρως ασυμπτωματικός και βρίσκεται σε καραντίνα, όπως προβλέπει το πρωτόκολλο υγείας.


Πηγή: www.sdna.gr

The post Δύο κρούσματα κορωνοϊού στην Ίντερ appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικό: Σεβαστό το αποτέλεσμα των εκλογών – Συνεχίζεται η συνεργασία με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ εκτός Βουλής

Προεδρικό: Σεβαστό το αποτέλεσμα των εκλογών – Συνεχίζεται η συνεργασία με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ εκτός Βουλής

Η Κυβέρνηση θα έχει συνεργασία σε όλα τα επίπεδα και με όλα τα κόμματα, όπου μπορούν και συμπίπτουν σε θέματα του προγράμματός της, δήλωσε την Τρίτη στο ΚΥΠΕ ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου του Προέδρου της Δημοκρατίας, Βίκτωρας Παπαδόπουλος, προσθέτοντας ότι ο κυπριακός λαός φάνηκε στη συντριπτική του πλειοψηφία να εγκρίνει την ιδεολογικοπολιτική κατεύθυνση της Κυβέρνησης.

BEST OF TOTHEMAONLINE