ΛΕΜΕΣΟΣ: 12χρονος δέχθηκε επίθεση και τον λήστεψαν σε πάρκο - Υπό κράτηση 17χρονος

ΛΕΜΕΣΟΣ: 12χρονος δέχθηκε επίθεση και τον λήστεψαν σε πάρκο - Υπό κράτηση 17χρονος

Στη σύλληψη 17χρονου προχώρησαν την Τετάρτη (07/10) μέλη της Αστυνομίας στην επαρχία Λεμεσού, σχετικά με διερευνώμενη  υπόθεση ληστείας.

Η ληστεία διαπράχθηκε το βράδυ της Τρίτης, 6 Οκτωβρίου, εναντίον 12χρονου, ο οποίος φέρεται να δέχτηκε επίθεση από 17χρονο, ενώ βρισκόταν σε πάρκο, σε συνοικία της Λεμεσού.

Σύμφωνα με τον 12χρονο, ο δράστης έκλεψε το κινητό του τηλέφωνο και τράπηκε σε φυγή.

Ο 12χρονος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου διαπιστώθηκε ότι έφερε εκχυμώσεις στον αυχένα και στην πλάτη.

Εναντίον του 17χρονου εξασφαλίστηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης, βάσει του οποίου συνελήφθη λίγο πριν τις 18:00, το απόγευμα της Τετάρτης (07/10), για διευκόλυνση των ανακρίσεων και τέθηκε υπό κράτηση.

Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Τραγωδία στην άσφαλτο: Υπέκυψε ο 19χρονος Χρίστος Χριστάκης, τραυματίας του τροχαίου στο Μακένζι

Τραγωδία στην άσφαλτο: Υπέκυψε ο 19χρονος Χρίστος Χριστάκης, τραυματίας του τροχαίου στο Μακένζι

Υπέκυψε στο μοιραίο ο νεαρός Χρήστος Χρηστάκη, 19 ετών από την Αραδίππου, ο οποίος νοσηλευόταν στο Νοσοκομείο American Medical Center στη Λευκωσία ύστερα από κρίσιμο τραυματισμό του το βράδυ της Δευτέρας, 18 Αυγούστου.

BEST OF TOTHEMAONLINE