Εργασίες στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας- Λεμεσού: Τα τμήματα που επηρεάζονται

Εργασίες στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας- Λεμεσού: Τα τμήματα που επηρεάζονται

Εργασίες θα διεξάγονται το Σάββατο και την Κυριακή, 17 και 18 Οκτωβρίου, μεταξύ των ωρών 6:30π.μ.  και 2:30μ.μ., στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας - Λεμεσού με κατεύθυνση προς Λεμεσό, από την έξοδο Ζυγίου μέχρι την έξοδο προς Βασιλικό, με αποτέλεσμα να κλείνει μία λωρίδα.

Συγκεκριμένα, θα διεξάγονται εργασίες τραβήγματος καλωδίου από ιδιωτική εταιρεία τηλεπικοινωνιών, αναφέρει ανακοίνωση του Υπουργείου Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λεμεσού.

Κατά τη διάρκεια διεξαγωγής των εργασιών, θα κλείνει η λωρίδα ταχείας κυκλοφορίας με κατεύθυνση από Λευκωσία προς Λεμεσό σε μήκος 2000 μ. περίπου και η κυκλοφορία θα διοχετεύεται στη λωρίδα βραδείας κυκλοφορίας.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό να επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και υπομονή και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση.

Το κοινό μπορεί να ενημερωθεί για τις προγραμματισμένες αυτές εργασίες μέσω της ιστοσελίδας www.traffic4cyprus.org.cy, στην οποία δίνεται χαρτογραφική απεικόνιση των εργασιών και των επιπτώσεών τους στην κυκλοφορία κατά τη διάρκειά τους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Μπαίνουν στην τελική ευθεία οι προετοιμασίες - Την Πέμπτη η συνάντηση των διαπραγματευτών

Κυπριακό: Μπαίνουν στην τελική ευθεία οι προετοιμασίες - Την Πέμπτη η συνάντηση των διαπραγματευτών

Για την Πέμπτη ορίστηκε η συνάντηση των διαπραγματευτών των δύο κοινοτήτων ενόψει της 26ης Αυγούστου, όταν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης θα συναντηθεί με τον Τ/κ ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE