ΚΥΠΡΟΣ: Έμπλεξε άσχημα 65χρονος που παραβίασε το πρωτόκολλο- Εντοπίστηκε να προπονεί ομάδα νεαρών κάτω των 14 ετών

ΚΥΠΡΟΣ: Έμπλεξε άσχημα 65χρονος που παραβίασε το πρωτόκολλο- Εντοπίστηκε να προπονεί ομάδα νεαρών κάτω των 14 ετών

Προπονητής ηλικίας 65 ετών εντοπίστηκε να προπονεί ομάδα νεαρών κάτω των 14 ετών στο Παραλίμνι, παραβιάζοντας τα διατάγματα του περί Λοιμοκάθαρσης νόμου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, λίγο μετά τις έξι το απόγευμα της Τετάρτης 07/10, μέλη της δύναμης, στο πλαίσιο των ελέγχων που διενεργούνται για τήρηση των μέτρων που επέβαλε η Κυβέρνηση για περιορισμό της μετάδοσης του κορωνοϊού, εντόπισε στο Λύκειο Παραλιμνίου, ομάδα καλαθόσφαιρας μαθητών, κάτω των 14 ετών, να προπονείται.

Συγκεκριμένα, εντοπίστηκαν 21 συνολικά ανήλικοι, εκ των οποίων τα 12 είναι αγόρια και 9 κορίτσια.

Στον χώρο εντοπίστηκε και ο 65χρονος προπονητής τους, ο οποίος καταγγέλθηκε από την Αστυνομία και αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Αμμοχώστου, όταν σχηματιστεί εναντίον του υπόθεση.

Πηγή: ΚΥΠΕ

The post ΚΥΠΡΟΣ: Έμπλεξε άσχημα 65χρονος που παραβίασε το πρωτόκολλο- Εντοπίστηκε να προπονεί ομάδα νεαρών κάτω των 14 ετών appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η στρατηγική της κυβέρνησης και η επανατοποθέτηση στον κεντρώο χώρο - Τα μηνύματα προς όλα τα κομματικά μέτωπα

Η στρατηγική της κυβέρνησης και η επανατοποθέτηση στον κεντρώο χώρο - Τα μηνύματα προς όλα τα κομματικά μέτωπα

Με στοχευμένες παρεμβάσεις και εμφανή διάθεση πολιτικής αποσαφήνισης, ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης συνεχίζει να διαμορφώνει το αφήγημα της διακυβέρνησής του, στέλνοντας μηνύματα τόσο προς τον κεντρώο χώρο όσο και προς τον ΔΗΣΥ, την ώρα που οι ζυμώσεις στο πολιτικό σκηνικό εντείνονται ενόψει των βουλευτικών εκλογών.

BEST OF TOTHEMAONLINE