ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Η εξαφάνιση άντρα που «μυρίζει θάνατο» - Ανησυχεί η γυναίκα του αλλά κανένα σημάδι- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Η εξαφάνιση άντρα που «μυρίζει θάνατο» - Ανησυχεί η γυναίκα του αλλά κανένα σημάδι- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Ογδόντα μέρες έχουν συμπληρωθεί από την εξαφάνιση του 82χρονου Bruce Diggle με τις ελπίδες να βρίσκεται στη ζωή όσο ο χρόνος περνά να εξανεμίζονται.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 82χρονος είχε μεταβεί με ομάδα ομοεθνών του σε αγροτική περιοχή του χωριού Σωτήρα στην επαρχία Λεμεσού για πεζοπορία. Σε κάποια στιγμή, ο 82χρονος σταμάτησε να ακολουθεί την ομάδα, με σκοπό να επιστρέψει στο σημείο όπου βρίσκονταν σταθμευμένα τα οχήματα τους, στον κύριο δρόμο μεταξύ των χωριών Καντού – Σωτήρας. Αφού διαπιστώθηκε ότι αυτός δεν είχε επιστρέψει στα οχήματα τους, ειδοποιήθηκε η Αστυνομία.

Άμεσα και για τις επόμενες βδομάδες την γύρω περιοχή «χτένισαν» μέλη της Αστυνομίας καθώς και οικεία πρόσωπα του ηλικιωμένου χωρίς ωστόσο κάποιο αποτέλεσμα. Επιπρόσθετα παρά τις εκκλήσεις της Αστυνομίας για πληροφορίες, δεν υπήρξε μέχρι σήμερα 8 Οκτωβρίου κάτι που να δείχνει πως ο ηλικιωμένος άντρας είναι ζωντανός.

Όπως πληροφορούμαστε ο Bruce Diggle αντιμετώπιζε πολλά προβλήματα υγείας, κάτι που δυστυχώς δεν είναι σύμμαχος στις ελπίδες της οικογένειάς του να βρίσκεται κάπου και να μην έχει εντοπιστεί.

Στην περιοχή, που σε κάποια σημεία είναι δύσβατη, με γκρεμούς περιπολούν ακόμα μέλη της Αστυνομίας, ωστόσο πλέον η εξαφάνιση του ηλικιωμένου δεν φαίνεται να συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες ώστε να έχει αίσιο τέλος.

Η οικογένεια του που διαμένει στη Βρετανία, ανησυχεί και όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε η σύζυγός του βρίσκεται σε «ανοιχτή γραμμή» με τις αρμόδιες Αρχές στέλνει συχνά e-mail ώστε να ενημερωθεί για την εξέλιξη των ερευνών, αφού επιθυμεί να εντοπιστεί ο 82χρονος είτε νεκρός είτε ζωντανός.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τα έκαναν «Γης Μαδιάμ» στη Λεμεσό - Βίντεο από την άγρια συμπλοκή, η κατάσταση της υγείας των τραυματιών

Ηλεκτροπληξία: Οι κίνδυνοι και πώς μπορείς να προστατευθείς - Χιλιάδες τα ακατάλληλα υλικά στην αγορά

Απαγόρευση κινητών: Θα εφαρμοστεί με τη νέα σχολική χρονιά; Οι διαφωνίες και τα «στρατόπεδα» στη Βουλή

Σε πολιτικό συνέδριο τον Οκτώβριο οδηγείται η ΕΔΕΚ - Δεν τίθεται θέμα παραίτησης της ηγεσίας

Λευκός καπνός στη Σύνοδο Κορυφής - Συμφωνία των «27» για Φον ντερ Λάιεν, Κόστα και Κάλας

Μονή Αββακούμ: Ο Νεκτάριος φέρεται να εξόφλησε αυτοκίνητο με εισφορές πιστών – «Ο Ταμασού έχει έκθεση που τον δικαιώνει…»



Συγχαρητήρια ΠτΔ σε Φον ντερ Λάιεν, Κόστα και Κάλας - «Η ΕΕ θα προσφέρει ακόμη περισσότερα στους πολίτες της»

Συγχαρητήρια ΠτΔ σε Φον ντερ Λάιεν, Κόστα και Κάλας - «Η ΕΕ θα προσφέρει ακόμη περισσότερα στους πολίτες της»

O Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης συνεχάρη τους Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, τον Αντόνιο Κόστα και την Κάγια Κάλας για την επιλογή τους για την ηγεσία των θεσμών της ΕΕ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top