ΛΕΜΕΣΟΣ: Υπό κράτηση ο 17χρονος για την υπόθεση ληστείας εναντίον 12χρονου

ΛΕΜΕΣΟΣ: Υπό κράτηση ο 17χρονος για την υπόθεση ληστείας εναντίον 12χρονου

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού εξέδωσε την Πέμπτη 08/10, διάταγμα τετραήμερης κράτησης εναντίον 17χρονου, που συνελήφθη για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση ληστείας.

Θυμίζουμε ότι η  ληστεία διαπράχθηκε το βράδυ της Τρίτης, 6 Οκτωβρίου, εναντίον 12χρονου, ο οποίος φέρεται να δέχτηκε επίθεση από 17χρονο, ενώ βρισκόταν σε πάρκο, σε συνοικία της Λεμεσού.

Σύμφωνα με τον 12χρονο, ο δράστης έκλεψε το κινητό του τηλέφωνο και τράπηκε σε φυγή.

Ο 12χρονος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου διαπιστώθηκε ότι έφερε εκχυμώσεις στον αυχένα και στην πλάτη.

Εναντίον του 17χρονου εξασφαλίστηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης, βάσει του οποίου συνελήφθη λίγο πριν τις 18:00, το απόγευμα της Τετάρτης (07/10), για διευκόλυνση των ανακρίσεων και τέθηκε υπό κράτηση.

Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

VIDEO: ΠτΔ: «Χρόνια πολλά στην Κυπριακή Δημοκρατία – Η Εθνική Φρουρά θα ενισχυθεί ακόμη περισσότερο»

VIDEO: ΠτΔ: «Χρόνια πολλά στην Κυπριακή Δημοκρατία – Η Εθνική Φρουρά θα ενισχυθεί ακόμη περισσότερο»

Αγωνιζόμενοι για τον στόχο της απελευθέρωσης, έχουμε υποχρέωση να ενισχύουμε με πράξεις κι όχι με λόγια, όλους τους παράγοντες ισχύος της χώρας μας, είπε σήμερα ο Προεδρος της Δημοκρατίας κ.Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος δέχθηκε σήμερα τον χαιρετισμό της στρατιωτικής παρέλασης με την ευκαιρία της επετείου της ανακήρυξης της Ανεξαρτησίας της Κυπριακής Δημοκρατίας, που πραγματοποιήθηκε στη Λεωφόρο Ιωσήφ Χατζηιωσήφ, στη Λευκωσία.

BEST OF TOTHEMAONLINE