Η Τζόυς Ευείδη κατά του «The bachelor»: Μου έρχεται να ξεράσω, το θεωρώ μεγάλη ντροπή

Η Τζόυς Ευείδη κατά του «The bachelor»: Μου έρχεται να ξεράσω, το θεωρώ μεγάλη ντροπή

Η Τζόυς Ευείδη όταν κλήθηκε να σχολιάσει το «The bachelor» τα είπε όλα «έξω από τα δόντια».

«Δεν έχω κάτσει να δω ολόκληρο επεισόδιο στο Bachelor γιατί θα μου ‘ρθει λίγο η τρέλα! Νιώθω τον εγκέφαλο να γίνεται πουρές. Δεν μπορώ αλλά από περιέργεια φυσικά και θα δω τα πάντα.

Μου έρχεται να ξεράσω! Το θεωρώ μεγάλη ντροπή! Καταλαβαίνω ότι είναι ένα σενάριο αλλά πιστεύω ότι είναι κακογραμμένο και κακοπαιγμένο σενάριο. Με κάτι αντούβιανες που περιφέρονται με τουαλέτες», δήλωσε στην κάμερα της εκπομπής «Το πρωινό».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ ενόψει διάσκεψης για Κυπριακό: «Βασιζόμαστε σε εσάς ως εγγυήτρια δύναμη», είπε στον Βρετανό ΥΠΕΞ

ΠτΔ ενόψει διάσκεψης για Κυπριακό: «Βασιζόμαστε σε εσάς ως εγγυήτρια δύναμη», είπε στον Βρετανό ΥΠΕΞ

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης δέχθηκε σήμερα, το απόγευμα, στο Προεδρικό Μέγαρο, τον Υπουργό Εξωτερικών του Ηνωμένου Βασιλείου κ. Ντέιβιντ Λάμι, στην παρουσία, ανάμεσα σε άλλους, του Υπουργού Εξωτερικών κ. Κωνσταντίνου Κόμπου και του Κυβερνητικού Εκπροσώπου κ. Κωνσταντίνου Λετυμπιώτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE