Στο Βαρώσι με τον 'θίασο' του ο Ταταρ- Περπάτησε μέχρι το παραλιακό μέτωπο χωρίς να κάνει δήλωση- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Στο Βαρώσι με τον 'θίασο' του ο Ταταρ- Περπάτησε μέχρι το παραλιακό μέτωπο χωρίς να κάνει δήλωση- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Στις 4 το απόγευμα (Πέμπτη 8/10), ο λεγόμενος «πρωθυπουργός» και υποψήφιος «πρόεδρος», Ερσίν Τατάρ επισκέφθηκε την περιοχή που έχει ανοίξει στην περιφραγμένη πόλη της Αμμοχώστου.

 
Συνοδευόταν από την σύζυγό του, «υπουργούς» και «βουλευτές» του κόμματός του και πλήθος κόσμου που ήταν οπαδοί και φίλοι του κόμματος Εθνικής Ενότητας. Όπως μεταδίδεται από τα κατεχόμενα, ο κ. Τατάρ μετέβη στην περιοχή του σημείου που άνοιξε προς την περιφραγμένη πόλη με το λεωφορείο της προεκλογικής του εσκτρατείας. Περπάτησε μέχρι το παραλιακό μέτωπο, συνοδεία των ΜΜΕ και σε απευθείας σύνδεση με την τηλεόραση του «Μπαϊράκ».

Όμως, δεν προέβη σε καμία δήλωση ούτε πριν ούτε μετά το πέρας της επίσκεψής του. Μετέβη σε εστιατόριο εκτός της περιφραγμένης πόλης, αλλά ούτε εκεί έκανε δηλώσεις και θα ακολουθήσει, όπως έγινε γνωστό, το πρόγραμμα προεκλογικών επισκέψεων.
 
Να σημειωθεί ότι με απόφασή του σήμερα το «ανώτερο εκλογικό συμβούλιο» απαγόρευσε την πραγματοποίηση τελετής ή δηλώσεις στο Βαρώσι και πέριξ αυτού.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Φόβοι γενικευμένης σύρραξης στη Μέση Ανατολή - Στα άκρα η σύγκρουση Ισραήλ και Ιράν

LIVE: Φόβοι γενικευμένης σύρραξης στη Μέση Ανατολή - Στα άκρα η σύγκρουση Ισραήλ και Ιράν

Κορυφώνεται η παγκόσμια αγωνία, για την απάντηση της Τεχεράνης, στην επιχειρηση «Rising Lion»,  τα χτυπήματα του Ισραήλ κατά στρατιωτικών στόχων και πυρηνικών εγκαταστάσεων του Ιράν τα ξημερώματα της Παρασκευής (13/6). Δείτε όλες τις εξελίξεις στο ThemaOnline. 

BEST OF TOTHEMAONLINE