ΔΙΕΘΝΗ

Γουαρδιόλα - Κλοπ, το τελευταίο γερμανικό... clasico τους

Γουαρδιόλα - Κλοπ, το τελευταίο γερμανικό... clasico τους

Ο Ισπανός προπονητής της Μπάγερν και ο Γερμανός τεχνικός της Ντόρτμουντ θα αναμετρηθούν απόψε για τελευταία φορά στην Bundesliga.

Αντίπαλοι μέσα στο γήπεδο, κανένας από τους δύο όμως δεν έκρυψε τον σεβασμό του για τον άλλο. Απόψε το βράδυ στο «Αλιάνζ Αρίνα» του Μονάχου, η φετινή πρωταθλήτρια θα υποδεχθεί την ομάδα, που λίγο έλειψε να βρεθεί στην δεύτερη κατηγορία με τα άσχημα αποτελέσματα του πρώτου γύρου, αλλά κατάφερε στο δεύτερο μισό να σώσει την παρτίδα. Ο Πεπ Γουαρδιόλα θα (απο)χαιρετίσει τον Γιούργκεν Κλοπ μετά από οκτώ αναμετρήσεις που είχαν... ειρωνεία, χιούμορ και απίθανες ατάκες στις συνεντεύξεις Τύπου, αλλά και ωραίο ποδόσφαιρο εντός του γηπέδου. 

«Ήταν μεγάλη τιμή να παίζω κόντρα στην ομάδα που προπονούσε ο Κλοπ» είπε ο Γουαρδιόλα. «Ο Πεπ είναι καταπληκτικός τύπος. Από την αρχή είχαμε καταπληκτική σχέση» ήταν η απάντηση- φιλοφρόνηση του Κλοπ, ο οποίος στην αρχή της... σχέσης του προσπάθησε με διάφορες δηλώσεις να προκαλέσει πόλεμο, αλλά ο χαμηλών τόνων Ισπανός, απέφυγε να απαντήσει. 

Επτά φορές αναμετρήθηκαν οι ομάδες τους στη Γερμανία, η Ντόρτμουντ έφυγε νικήτρια τις τρεις, η Μπάγερν πανηγύρισε τέσσερις φορές. Ο Κλοπ μπορεί να υπερηφανεύεται για την κατάκτηση του γερμανικού Σούπερ Καπ και ο Γουαρδιόλα για την επικράτηση στον περσινό τελικό του Κυπέλλου. 

«Είμαι σίγουρος ότι ο Γιούργκεν θα επιστρέψει πολύ σύντομα στον πάγκο μιας μεγάλης ομάδας» δήλωσε ο Γουαρδιόλα. Ο Κλοπ, βέβαια, ονειρεύεται τον πάγκο της Μπάγερν, αλλά δεν πρόκειται να τον διεκδικήσει όσο είναι εκεί ο Ισπανός. Σίγουρα κάποια στιγμή στο μέλλον θα ξανασυναντηθούν. Στο ίδιο γήπεδο, ο καθένας στην άκρη του πάγκο του, ο Γουαρδιόλα με τα κοστούμια του, ο Κλοπ με το πιο αντισυμβατικο λουκ του. 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απειλητικά emails στάλθηκαν και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες - Τι αναφέρει η Αστυνομία

«Πρωτοβουλίες Νέων»: «Άδειασε» το ταμείο - Μεγάλος ο όγκος των αιτήσεων – Χρειάζεται ενίσχυση του κονδυλίου

Ξενοδοχεία: Έτσι κατέληξε χωρίς άδεια λειτουργίας το 93% - Οι λόγοι καθυστέρησης και οι εκτιμήσεις για τον τουρισμό φέτος το καλοκαίρι

Επεισοδιακή καταδίωξη στην Πάφο - Τον τσάκωσαν «φτιαγμένο» και με χιλιάδες ευρώ στην κατοχή του

Εντοπισμός ανθρώπινου ποδιού: Φαίνεται να ανήκει σε άνδρα και να ξεβράστηκε από τη θάλασσα - Επαναρχίζουν οι έρευνες

Ανάλυση Guardian: Η επόμενη δύσκολη μέρα για το Ιράν μετά τον θάνατο του Ραϊσί



Δυο ώρες διήρκησε η συνάντηση ΠτΔ με Κινέζο Πρέσβη για διαφορές με CPP Metron

Δυο ώρες διήρκησε η συνάντηση ΠτΔ με Κινέζο Πρέσβη για διαφορές με CPP Metron

Δύο ώρες διήρκησε η συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Κινέζο Πρέσβη Λιου Γιαντάο αναφορικά με τις διαφορές μεταξύ της Κυπριακής Δημοκρατίας και της κοινοπραξίας CPP Metron για τα έργα που θα επιτρέψουν την έλευση του φυσικού αερίου στην Κύπρου. Στην συνάντηση συμμετείχε και ο Υπουργός Ενέργειας Γιώργος Παπαναστασίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top