Aυτό δεν ξανάγινε: Χώρισε τον αρραβωνιαστικό της για να ζήσει μαζί με...

Aυτό δεν ξανάγινε: Χώρισε τον αρραβωνιαστικό της για να ζήσει μαζί με...

Η 30χρονη, April Brucker δηλώνει ότι χώρισε με τον αρραβωνιαστικό της,προκειμένου να ζήσει με τις...κούκλες της!

Η γυναίκα από το Πίτσμπεργκ των ΗΠΑ δίνει αρκετές χιλιάδες δολάρια κάθε χρόνο, προκειμένου να ικανοποιήσει τα... καπρίτσια των κούκλων της.

Η ίδια υποστηρίζει πως οι κούκλες της είναι «τα παιδιά» της, οπότε τους δίνει τα πάντα. Η τραγουδίστρια, μοντέλο και συγγραφέας  σημειώνει σχετικά: «Ναι, κοστίζουν πολύ, αλλά αν χρειάζονται πράγματα, χρειάζονται πράγματα. Αν χρειαστεί, δεν θα έχω εγώ ρούχα-είμαι γονέας, τι να κάνω;».

Η 30χρονη γνώρισε τον μετέπειτα αρραβωνιαστικό της στη Νέα Υόρκη και όπως εκείνη διατείνεται, «δυστυχώς, ζήλευε τις κούκλες μου. Όταν μάλιστα μου έθεσε το δίλημμα 'ή εκείνες ή εγώ', τότε χωρίσαμε. Εκείνες, δεν με έχουν απογοητεύσει ποτέ...».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Στη συνέντευξή του στο ThemaOnline και τον Τάσο Θεοδώρου, ο πρώην πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, μιλά ανοιχτά για την επόμενη μέρα στην πολιτική, το μέλλον της παράταξης, τις εκλογές του 2026 και του 2028, τη διακυβέρνηση Χριστοδουλίδη, το Κυπριακό, αλλά και τα νέα πολιτικά φαινόμενα που ταράζουν τα νερά.

BEST OF TOTHEMAONLINE