LIKE ONLINE

Το εντυπωσιακό πρωτότυπο Aston Martin V12 Speedster - Ζαλίζει η τιμή αγοράς του

Το εντυπωσιακό πρωτότυπο Aston Martin V12 Speedster - Ζαλίζει η τιμή αγοράς του

Η Aston Martin εξελίσσει βήμα βήμα το νέο της διθέσιο μοντέλο V12 Speedster, που έκανε την εμφάνισή του ως πρωτότυπο στους βρετανικούς δρόμους.

Ήδη η αποκλειστικά διθέσια Aston Martin έχει δημιουργήσει το δικό της φανατικό κοινό, το οποίο λατρεύει τα χαμηλά σε ύψος, χωρίς εμπρός παρμπρίζ και χωρίς οροφή μοντέλα, στοιχεία που χαρακτήριζαν τα μοντέλα με αμάξωμα speedster του παρελθόντος.
 
Το ειδικό τμήμα «Q» της Aston Martin προσπάθησε να δημιουργήσει ένα πολύ καθαρό σχέδιο με διαχρονική κομψότητα, μινιμαλιστική μορφή και με εκλεπτυσμένες λεπτομέρειες. Σε σχέση με το πρωτότυπο που είχε παρουσιαστεί τον Μάρτιο του 2020, το μοντέλο δοκιμών δεν έχει αλλάξει σημαντικά, παρά μόνο σε μικρές αισθητικές παρεμβάσεις, όπως η αφαίρεση ενθέτων από την εμπρός γρίλια και η επένδυση από carbon στον πίσω προφυλακτήρα.
 
Η V12 Speedster διαθέτει στοιχεία από τα μοντέλα Vantage και DBS Superleggera, όπως το αλουμινένιο πλαίσιο, ενώ χωρίς να έχει ανακοινωθεί επίσημα το βάρος της, θεωρητικά θα βρίσκεται αρκετά χαμηλά, λόγω της εκτενής χρήσης ανθρακονήματος, αλλά και της απουσίας οροφής και παρμπρίζ.
 
Κάτω από το μοναδικής αισθητικής αμάξωμα κρύβεται ένας V12 twin-turbo κινητήρας 5,2 λίτρων, ο οποίος αποδίδει 700 ίππους και 752 Nm ροπής. Τα παραπάνω αρκούν για να χαρίσουν εκρηκτικές επιδόσεις, με το 0-100 χλμ./ώρα να επιτυγχάνεται σε 3,5 δευτερόλεπτα και την τελική ταχύτητα να αγγίζει τα 300 χλμ./ώρα. Παράλληλα, οι τροχοί των 21 ιντσών είναι σφυρήλατοι, ενώ τα φρένα διαθέτουν κεραμικούς-carbon δίσκους. Σύμφωνα με τον Βρετανό κατασκευαστή, η V12 Speedster θα κατασκευαστεί σε μόλις 88 μοντέλα, με τις παραδόσεις να ξεκινούν στις αρχές του 2021 και την τιμή της να ορίζεται στις 845.000 ευρώ.
 
ΠΗΓΗ Protothema.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Influencer Marketing: Τι προβλέπει η νομοθεσία – Αυτά πρέπει να πληρούν οι αναρτήσεις – Όσα πρέπει να ξέρουν καταναλωτές και επιχειρήσεις

Καταδυτικός Τουρισμός: Η μαγεία της θάλασσας μέσα στα Κυπριακά νερά – Ζηνοβία και Musan μας βάζουν στο «χάρτη»

Πώς προστατεύουμε την καμένη γη μετά από πυρκαγιά - Υπάρχει στην Κύπρο ο εξοπλισμός;

Αποτροπιασμός στη Χλώρακα: 19χρονη τουρίστρια κατήγγειλε 26χρονο για βιασμό - Καταζητείται ο δράστης

Γυναικοκτονία στην Πάφο: Στο κελί για έξι ημέρες ο 48χρονος - Πήρε εξιτήριο από το Νοσοκομείο Αθαλάσσας

Βρισηίδα Ανδριώτου: Κάλυψε το στήθος της με δυο ζουμερά κεράσια - Δείτε φωτογραφία



ΠτΔ: «Είμαστε σύμμαχοι με Γκουτέρες, Ολγκίν για επανέναρξη ουσιαστικών συνομιλιών»

ΠτΔ: «Είμαστε σύμμαχοι με Γκουτέρες, Ολγκίν για επανέναρξη ουσιαστικών συνομιλιών»

Ο ΓΓ των ΗΕ και η προσωπική απεσταλμένη του είναι δεσμευμένοι προς την επανέναρξη ουσιαστικών συνομιλίων και σε αυτή την προσπάθεια είμαστε σύμμαχοί τους, είπε το Σάββατο, ο Πρόεδρος ης Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης. Σημείωσε ακόμη ότι αν επιθυμούσε πραγματικά ο Τουρκοκύπριος ηγέτης να ανοίξει το οδόφραγμα Μιας Μηλιάς, αυτό θα μπορούσε να έχει ήδη γίνει.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top