ΛΕΜΕΣΟΣ: Έρμαιο των ανέμων φουσκωτό με γυναίκα και δύο ανήλικα παιδιά - Καταλυτική η επέμβαση ναυαγοσωστών με τζετ-σκι -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Έρμαιο των ανέμων φουσκωτό με γυναίκα και δύο ανήλικα παιδιά - Καταλυτική η επέμβαση ναυαγοσωστών με τζετ-σκι -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Χάρη στην άμεση επέμβαση του Ναυαγοσωστικού Ομίλου Λεμεσού αποφεύχθησαν τα χειρότερα, αφού λίγο μετά το μεσημέρι φουσκωτό στο οποίο επέβαιναν μητέρα και δύο ανήλικα παιδάκια (ηλικίας 5 και 7 ετών) παρασύρθηκε από τους ισχυρούς ανέμους και έγινε έρμαιο θαλασσοταραχής.

Τα χειρότερα απετραπηκαν από τους Ναυαγοσωστες μας σήμερα γύρω στης 12.30 στη περιοχή Ladys Mile και συγκεκριμένα στο Ναυαγοσωστικο σημείο ΛΕΜ 17.

Φουσκωτό με Μητέρα και τα δύο ανήλικα παιδιά της ηλικίας 5 και 7 ετών παρασύρθηκαν λόγω της κατεύθυνσης των ανέμων στα βαθιά χωρίς να μπορούν να κάνουν οτιδήποτε και όλα να εξαρτώνται από κάποια βοήθεια που θα μπορούσε να τους δοθεί.
 
Άμεσα οι Ναυαγοσωστες μας με το jet ski το οποίο διαθέτουν, με ασφάλεια και εφόσον περισυλλεξαν το φουσκωτό μετέφεραν στην ακτή και την Μητέρα και τα παιδιά της.
Όλοι είναι καλά και επί ευκαιρίας πάντα κοντά σε Ναυαγοσωστικα σημεία όσο το δυνατό μπορούμε και προσεκτικά.
Ναυαγοσωστικη Μονάδα Λεμεσού.
 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Με το βλέμμα στραμμένο στις «θετικές εξελίξεις» στο Κυπριακό, βρίσκεται στη Νέα Υόρκη ο Νίκος Χριστοδουλίδης, την ώρα όμως που το διπλωματικό σκηνικό παραμένει ρευστό και κανένα από τα κρίσιμα επόμενα βήματα, δεν μπορεί ακόμη να θεωρηθεί δεδομένο. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, εμφανίζεται να διακρίνει κινητικότητα στο παρασκήνιο και να επενδύει στο προσωπικό ενδιαφέρον του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες. Ωστόσο, την ίδια στιγμή, από την πλευρά των Ηνωμένων Εθνών, δεν έχει μέχρι στιγμής επιβεβαιωθεί ούτε καν η πραγματοποίηση μιας κοινής συνάντησης των δύο πλευρών, με τη Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE