ΠΑΦΟΣ: Σπασμένη μπουκάλα έστειλε ανήλικη στο νοσοκομείο με αρτηριακή αιμορραγία

ΠΑΦΟΣ: Σπασμένη μπουκάλα έστειλε ανήλικη στο νοσοκομείο με αρτηριακή αιμορραγία

Σε νέο περιστατικό ανταποκρίθηκαν οι ναυαγοσώστες στην παραλία Venus της επαρχίας Πάφου.

Συγκεκριμένα σήμερα στις 10/10/2020 και ώρα 14.30 περίπου οι ναυαγοσωστες εντόπισαν ανηλικη ελληνοκυπρια η οποία παρουσιαζε αρτηριακη αιμορραγία στο πέλμα λόγω κοψιματος από σπασμενη μπουκάλα που βρισκόταν εντός του νερού.

Της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοηθειες με κύριο μέλημα τον άμεσο έλεγχο της αιμορραγίας ενώ λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης της κλήθηκε ασθενοφόρο για την εσπευσμένη μεταφορά της στο νοσοκομείο.

Η μικρή μας φίλη αυτή την στιγμή βρίσκεται στο χειρουργιο όπου και της ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Jerusalem Post: «Φρένο» από τις ΗΠΑ στα σχέδια του Ισραήλ για την τελική χερσαία επιχείρηση στη Γάζα

Jerusalem Post: «Φρένο» από τις ΗΠΑ στα σχέδια του Ισραήλ για την τελική χερσαία επιχείρηση στη Γάζα

Αρχίζει η τελευταία φάση της επίθεσης στη Γάζα, προαναγγέλλουν ισραηλινά μέσα ενημέρωσης αναφερόμενα στην επιχείρηση ανακατάληψης της Γάζας με την κωδική ονομασία «Άρματα του Γεδεών» ενώ κυβερνητικοί αξιωματούχοι έχουν δηλώσει ότι το Ισραήλ δεν θα αποσυρθεί από περιοχές στις οποίες έχει εισέλθει στο βόρειο και κεντρικό τμήμα του θύλακα.

BEST OF TOTHEMAONLINE