Η σέξι εμφάνιση της Δέσποινας Βανδή με εφαρμοστό, μίνι φόρεμα -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Η σέξι εμφάνιση της Δέσποινας Βανδή με εφαρμοστό, μίνι φόρεμα -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Το Σαββατοκύριακο ξεκίνησε με προπόνηση για τη Δέσποινα Βανδή. Η τραγουδίστρια αγαπάει τη γυμναστική και δεν είναι λίγες οι φορές που μας έχει δείξει με ποιον τρόπο διατηρεί το καλλίγραμμο κορμί της. Δεν παραλείπει σχεδόν ποτέ την επίσκεψή της στο γυμναστήριο, ακόμα κι αν έχει ξενυχτίσει το προηγούμενο βράδυ όπως συνέβη αυτή τη φορά.

Η Δέσποινα Βανδή βρέθηκε το πρωί του Σαββάτου στο γυμναστήριο ενώ λίγες ώρες νωρίτερα ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε σε βραδινή έξοδο στην Αθήνα. Μαζί με τον καλό της φίλο και ηθοποιό, Δημήτρη Γαλάνη, βρέθηκε στα εγκαίνια ενός theater-restaurant στο κέντρο της πόλης.

Για την βραδινή της έξοδο επέλεξε ένα εφαρμοστό μίνι φόρεμα σε αποχρώσεις του πράσινου το οποίο συνδύασε με ψηλοτάκουνα πέδιλα. Το κέφι της Δέσποινας Βανδή ήταν εμφανώς παρόλο που βρίσκεται σε μια έντονη επαγγελτική περίοδο με δισκογραφικά ξεκινήματα και την πρεμιέρα του Just the 2 of us να έρχεται.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΑΝΑΛΥΣΗ: Η ανθεκτικότητα Χριστοδουλίδη σε ένα ρευστό πολιτικό σκηνικό

ΑΝΑΛΥΣΗ: Η ανθεκτικότητα Χριστοδουλίδη σε ένα ρευστό πολιτικό σκηνικό

Σε μια περίοδο έντονης πολιτικής κινητικότητας, χαμηλής κομματικής συσπείρωσης και αυξημένης αβεβαιότητας ενόψει των βουλευτικών εκλογών, η δημοσκόπηση της Stratego/IMR για την «Καθημερινή» καταγράφει ένα στοιχείο με ιδιαίτερη πολιτική σημασία: ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης εμφανίζει σταθερή ανοδική πορεία και παραμένει πρώτος σε θετική γνώμη μεταξύ των πολιτικών προσώπων.

BEST OF TOTHEMAONLINE