STAROIL: Οικονομική ενίσχυση ΠΑΣΥΚΑΦ για τα προγράμματα πρόληψης και αντιμετώπισης του καρκίνου

 STAROIL: Οικονομική ενίσχυση ΠΑΣΥΚΑΦ για τα προγράμματα  πρόληψης και αντιμετώπισης του καρκίνου

Η κυπριακή εταιρεία πετρελαιοειδών STAROIL στηρίζει έμπρακτα το σημαντικό έργο του Παγκύπριου Συνδέσμου Καρκινοπαθών και Φίλων (ΠΑΣΥΚΑΦ), προσφέροντας χρηματικό ποσό ύψους €5.000 στην εκστρατεία ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης για πρόληψη και έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου.

H Αναπληρώτρια Διευθύνων Σύμβουλος της STAROIL κα. Λίλιαν Πέτρου ανέφερε: «Στο πλαίσιο της κοινωνικής εταιρικής ευθύνης, η εταιρεία μας, σταθερή στις αξίες της, αναγνωρίζει και στηρίζει το μεγαλοπρεπές έργο του ΠΑΣΥΚΑΦ για την πρόληψη και έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου καθώς και για τη συνέχιση, την εξέλιξη και τη συνεχή αναβάθμιση των Υπηρεσιών και των Προγραμμάτων του. Γιατί για τη STAROIL η κοινωνική προσφορά δεν είναι μια τυπική υποχρέωση, αλλά βασικό στοιχείο της φιλοσοφίας της για ουσιαστική ανταπόδοση στην κοινωνία».

Οι υπηρεσίες του ΠΑΣΥΚΑΦ προσφέρονται παγκύπρια δωρεάν και περιλαμβάνουν: Κατ’ Οίκον Υποστηρικτική και Ανακουφιστική Φροντίδα, 24ωρη Ανακουφιστική Φροντίδα στη Λευκωσία και στη Λεμεσό, Ψυχοκοινωνική Υποστήριξη, Φυσικοθεραπεία και εξειδικευμένη φυσικοθεραπεία για πρόληψη και αντιμετώπιση του λεμφοιδήματος, μεταφορά των ασθενών από όλες τις επαρχίες στα Ογκολογικά Κέντρα στην Λευκωσία και Λεμεσό, Μεταθεραπευτική στήριξη μέσω της ‘Αφετηρίας’ και στήριξη στην ανθρώπινη απώλεια. Μεγάλο μέρος της προσφοράς του ΠΑΣΥΚΑΦ αποτελούν και τα προγράμματα πρόληψης και αντιμετώπισης του καρκίνου για τη συστηματική ενημέρωση και διαφώτιση του κοινού. Ιδιαίτερη έμφαση δίνεται στην ενημέρωση των παιδιών, από το νηπιαγωγείο μέχρι τη μέση εκπαίδευση, στοχεύοντας στην αλλαγή της νοοτροπίας, στην αποδοχή και εφαρμογή ενός υγιεινού τρόπου ζωής στην καθημερινότητά τους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

Η Κυπριακή Προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ έρχεται σε μια πολύ κρίσιμη στιγμή για την Ευρώπη, είπε ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου κ. Αντόνιο Κόστα, ο οποίος είχε σήμερα συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Νίκο Χριστοδουλίδη, σημειώνοντας ότι η ΕΕ βασίζεται στην Κύπρο για τη διαχείριση κατά την Προεδρία της, αρκετών σημαντικών ζητημάτων που απασχολούν την ΕΕ, ενώ αναφερόμενος στο πρόγραμμα SAFE είπε ότι καμιά τρίτη χώρα, η οποία απειλεί την ασφάλεια κράτους μέλους της ΕΕ, δεν μπορεί να το αξιοποιήσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE