ΛΕΜΕΣΟΣ: Αγόρασε τσάντες αξίες 14,360 ευρώ και έδωσε στοιχεία πιστωτικής που είχαν υποκλαπεί - Καταζητείται 29χρονος

ΛΕΜΕΣΟΣ: Αγόρασε τσάντες αξίες 14,360 ευρώ και έδωσε στοιχεία πιστωτικής που είχαν υποκλαπεί - Καταζητείται 29χρονος

Υπόθεση απόσπασης αγαθών με ψευδείς παραστάσεις και συγκεκριμένα αγοράς προϊόντων με υποκλοπή δεδομένων πιστωτικής κάρτας, διερευνά η Αστυνομία στην επαρχία Λεμεσού.

Η υπόθεση καταγγέλθηκε στο ΤΑΕ Λεμεσού, από τη διευθύντρια καταστήματος πώλησης γυναικείων τσαντών.

Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, στις 24 και 25 Σεπτεμβρίου, αγγλόφωνος άνδρας, μέσω εφαρμογής, επικοινώνησε τηλεφωνικά με το κατάστημα και παράγγειλε την αγορά τριών τσαντών, συνολικής αξίας 14,360 ευρώ. Για την πληρωμή τους, ο ύποπτος έδωσε τα στοιχεία τραπεζικής πιστωτικής κάρτας, στοιχεία που όπως διαπιστώθηκε στη συνέχεια, είχαν υποκλαπεί.

Οι τρεις τσάντες παραδόθηκαν με εκμίσθωση ταξί οχήματος, σε ύποπτο άνδρα, σε σημείο δρόμου στη Σωτήρα, στην επαρχία Αμμοχώστου, όπως είχε ζητήσει κατά την παραγγελία τους, ο ύποπτος αγοραστής.

Από εξετάσεις που έγιναν προέκυψαν στοιχεία εναντίον 29χρονου αλλοδαπού, ο οποίος αναχώρησε από την Κύπρο την 1η Οκτωβρίου.

Εναντίον του έχει εκδοθεί Δικαστικό ένταλμα σύλληψης και καταζητείται.

Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Λεμεσού.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης: «Οι επόμενες μέρες είναι σημαντικές για το Κυπριακό» – Τι υποσχέθηκε στον κυπριακό λαό και τι είπε για τη NAVTEX του GSI

Χριστοδουλίδης: «Οι επόμενες μέρες είναι σημαντικές για το Κυπριακό» – Τι υποσχέθηκε στον κυπριακό λαό και τι είπε για τη NAVTEX του GSI

Οι επόμενες μέρες είναι σημαντικές σε σχέση με το Κυπριακό, όπως ανέφερε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος παρέστη στη δοξολογία για την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου και ακολούθως δέχθηκε τον χαιρετισμό της παρέλασης που πραγματοποιήθηκε στη Λευκωσία, με την ευκαιρία της επετείου.

BEST OF TOTHEMAONLINE