Ανεπιθύμητοι οι Χρυσαυγίτες στον Κορυδαλλό: 'Θα περάσουν ένα εξάμηνο στο νοσοκομείο...'

Ανεπιθύμητοι οι Χρυσαυγίτες στον Κορυδαλλό: 'Θα περάσουν ένα εξάμηνο στο νοσοκομείο...'

Οι αντιεξουσιαστές και οι αλλοδαποί αποτελούν μεγάλο κίνδυνο για τα μέλη της Χρυσής Αυγής που θα πάνε στον Κορυδαλλό.

Μπορεί ακόμα να περιμένουμε να ανακοινωθούν οι ποινές για τα μέλη της Χρυσής Αυγής και μετά να αποφασιστεί αν για κάποιους θα έχουν ανασταλτικό χαρακτήρα, όμως ήδη έχει ξεκινήσει η κουβέντα για τις φυλακές που θα φιλοξενηθούν.

Ο... πονοκέφαλος της ΕΛ.ΑΣ έχει να κάνει με το πως θα διασφαλίσει οτι δεν θα δεχθούν επιθέσεις, καθώς είναι γνωστό πως αντιεξουσιαστές, τρομοκράτες και αλλοδαποί που είναι ήδη στα σωφρονιστικά ιδρύματα, ειδικά σε αυτό του Κορυδαλλού, δεν τους θέλουν.

Το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star βρήκε έναν πρώην κρατούμενο, ο οποίος έκανε την δική του εκτίμηση για την κατάσταση που θα επικρατήσει αν υπάρχει... επαφή.

«Δεν θα περάσουν καλά, με το που θα μπουν μέσα θα βγάλουν ένα εξάμηνο στο νοσοκομείο», είπε μεταξύ άλλων.

Βέβαια υπάρχει και άλλη πλευρά, με πρώην υποστηρικτή της Χρυσής Αυγής να τονίζει: «Δεν υπάρχει περίπτωση Αφγανός ή Πακιστανός να πάει μέσα στην φυλακή να τον πειράξει, γιατί μετά μέσα στην φυλακή θα πεθάνει».

Από: gazzetta.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Όλα στο τραπέζι στο Εθνικό Συμβούλιο: Κυπριακό, κρίση , Βάσεις και νέα μέτρα στήριξης

Όλα στο τραπέζι στο Εθνικό Συμβούλιο: Κυπριακό, κρίση , Βάσεις και νέα μέτρα στήριξης

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης προήδρευσε σύσκεψης του Εθνικού Συμβουλίου στο Προεδρικό Μέγαρο, ενημερώνοντας την πολιτική ηγεσία για τα αποτελέσματα των επαφών του και τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό. Σύμφωνα με τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο, πραγματοποιήθηκε εκτενής ανταλλαγή απόψεων, με κοινή διαπίστωση την ανάγκη αξιοποίησης του χρόνου για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων.