ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Δεύτερο κρούσμα στην Αρχιεπισκοπή

ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Δεύτερο κρούσμα στην Αρχιεπισκοπή

Δεύτερο κρούσμα κορωνοϊού εντοπίστηκε στην Αρχιεπισκοπή με αποτέλεσμα να κλείσει για σήμερα (Τετάρτη 14/10).

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline το κρούσμα αφορά κληρικό και συνδέεται με το κρούσμα που εντοπίστηκε στην Θεολογική σχολή.

Από την στιγμή που εντοπίστηκε το κρούσμα όλοι εργαζόμενοι στην Θεολογική Σχολή και την Αρχιεπισκοπή υποβάλλονται σε εξετάσεις, ενώ η Αρχιεπισκοπή έχει μείνει κλειστή την Τετάρτη 14/10.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Αν μπορούσα θα έκανα αύριο πρωί αίτηση για να μπει η Κύπρος στο ΝΑΤΟ»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Αν μπορούσα θα έκανα αύριο πρωί αίτηση για να μπει η Κύπρος στο ΝΑΤΟ»

Σε μία από τις κρισιμότερες συγκυρίες για την Ανατολική Μεσόγειο, όπου Ελλάδα και Κύπρος καλούνται να αντιμετωπίσουν προκλήσεις που θέτει η Τουρκία του Ερντογάν για να ασκήσουν κυριαρχικά δικαιώματα όπως η χάραξη ΑΟΖ και η κατασκευή του καλωδίου ηλεκτρικής διασύνδεσης, ο Νίκος Χριστοδουλίδης απαντά σε ερωτήσεις εφ’ όλης της ύλης από την Έμη Λιβανίου και τον Τέρενς Κουίκ.