Αναβλήθηκε η συνεδρία της Ad Hoc Επιτροπής για τα ΠΕΠ της οποίας προεδρεύει ο Δ. Συλλούρης

Αναβλήθηκε η συνεδρία της Ad Hoc Επιτροπής για τα ΠΕΠ της οποίας προεδρεύει ο Δ. Συλλούρης

Αναβλήθηκε η συνεδρία της Ad Hoc Κοινοβουλευτικής Επιτροπής για τη διερεύνηση θεμάτων που αφορούν σε δάνεια πολιτικά εκτεθειμένων προσώπων (ΠΕΠ), η οποία είχε οριστεί για σήμερα το πρωί και αναμενόταν να είναι πολύωρη. 

Της Επιτροπής προεδρεύει ο Πρόεδρος της Βουλής Δημήτρης Συλλούρης, ο οποίος σήμερα προεδρεύει της Δημοκρατίας λόγω απουσίας του Προέδρου της Δημοκρατίας στο εξωτερικό. Από τη Δευτέρα, ο κ. Συλλούρης θα απέχει, όπως ανακοίνωσε, από τα καθήκοντά του. Η ανακοίνωση του κ. Συλλούρη έγινε μετά το ρεπορτάζ που μετέδωσε το τηλεοπτικό δίκτυο Al Jazeera στο οποίο εμφανίζεται ο Πρόεδρος της Βουλής.

Σε σύντομη συνεδρία της την προηγούμενη Παρασκευή μετά την Ολομέλεια η Επιτροπή είχε αποφασίσει ότι κατά τη σημερινή της συνεδρία θα γινόταν μια συγκριτική αξιολόγηση των απαντήσεων που έδωσαν οι τράπεζες στα ερωτήματα που έθεσε η Επιτροπή σε σχέση με τον τρόπο χειρισμού δανείων ΠΕΠ.

Με επιστολή της προς τα μέλη της Επιτροπής η Αναπληρώτρια Διευθύντρια Υπηρεσίας Κοινοβουλευτικών Επιτροπών, η οποία αναρτάται στην επίσημη ιστοσελίδα της Βουλής, τα ενημερώνει ότι η συνεδρία αναβάλλεται.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Μονόδρομος η αφαίρεση Σύκα από το ψηφοδέλτιο – Τα επόμενα βήματα

ΔΗΣΥ: Μονόδρομος η αφαίρεση Σύκα από το ψηφοδέλτιο – Τα επόμενα βήματα

Η ομόφωνη απόφαση της Ολομέλειας του Ανωτάτου Δικαστηρίου για άρση της βουλευτικής ασυλίας του βουλευτή του Δημοκρατικού Συναγερμού Νίκου Σύκα, για σκοπούς αστυνομικής ανάκρισης, σε σχέση με τις καταγγελίες της συντρόφου του για ξυλοδαρμό, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στην Αθήνα, φαίνεται να κλείνει οριστικά ένα κρίσιμο κεφάλαιο για την ηγεσία του κόμματος, καθιστώντας πλέον μονόδρομο την αφαίρεσή του βουλευτή, από το ψηφοδέλτιο των επερχόμενων βουλευτικών εκλογών.