Αναβλήθηκε η συνεδρία της Ad Hoc Επιτροπής για τα ΠΕΠ της οποίας προεδρεύει ο Δ. Συλλούρης

Αναβλήθηκε η συνεδρία της Ad Hoc Επιτροπής για τα ΠΕΠ της οποίας προεδρεύει ο Δ. Συλλούρης

Αναβλήθηκε η συνεδρία της Ad Hoc Κοινοβουλευτικής Επιτροπής για τη διερεύνηση θεμάτων που αφορούν σε δάνεια πολιτικά εκτεθειμένων προσώπων (ΠΕΠ), η οποία είχε οριστεί για σήμερα το πρωί και αναμενόταν να είναι πολύωρη. 

Της Επιτροπής προεδρεύει ο Πρόεδρος της Βουλής Δημήτρης Συλλούρης, ο οποίος σήμερα προεδρεύει της Δημοκρατίας λόγω απουσίας του Προέδρου της Δημοκρατίας στο εξωτερικό. Από τη Δευτέρα, ο κ. Συλλούρης θα απέχει, όπως ανακοίνωσε, από τα καθήκοντά του. Η ανακοίνωση του κ. Συλλούρη έγινε μετά το ρεπορτάζ που μετέδωσε το τηλεοπτικό δίκτυο Al Jazeera στο οποίο εμφανίζεται ο Πρόεδρος της Βουλής.

Σε σύντομη συνεδρία της την προηγούμενη Παρασκευή μετά την Ολομέλεια η Επιτροπή είχε αποφασίσει ότι κατά τη σημερινή της συνεδρία θα γινόταν μια συγκριτική αξιολόγηση των απαντήσεων που έδωσαν οι τράπεζες στα ερωτήματα που έθεσε η Επιτροπή σε σχέση με τον τρόπο χειρισμού δανείων ΠΕΠ.

Με επιστολή της προς τα μέλη της Επιτροπής η Αναπληρώτρια Διευθύντρια Υπηρεσίας Κοινοβουλευτικών Επιτροπών, η οποία αναρτάται στην επίσημη ιστοσελίδα της Βουλής, τα ενημερώνει ότι η συνεδρία αναβάλλεται.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η Κύπρος στο προσκήνιο: Η επίσκεψη Κόστα, η «γεωγραφία» της Ολγκίν και η γεωπολιτική πυξίδα της ΕΕ

Η Κύπρος στο προσκήνιο: Η επίσκεψη Κόστα, η «γεωγραφία» της Ολγκίν και η γεωπολιτική πυξίδα της ΕΕ

Σε μια συγκυρία κρίσιμη για την ευρωπαϊκή και την περιφερειακή γεωπολιτική σταθερότητα, η σημερινή επίσκεψη του Προέδρου του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, Αντόνιο Κόστα στην Κύπρο, συνιστά σαφές μήνυμα αναγνώρισης του ρόλου της Κυπριακής Δημοκρατίας στην ΕΕ και την Ανατολική Μεσόγειο. Ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, θα γίνει δεκτός από τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη, στις 12:30.

BEST OF TOTHEMAONLINE