ΠΡΟΣΟΧΗ: Εξαπατούν ανυποψίαστους πολίτες μέσω μηνυμάτων στο Messenger

ΠΡΟΣΟΧΗ: Εξαπατούν ανυποψίαστους πολίτες μέσω μηνυμάτων στο Messenger

Έχει παρατηρηθεί ότι το τελευταίο διάστημα αποστέλλονται διάφορα ηλεκτρονικά μηνύματα μέσω messenger τα οποία παρουσιάζονται ότι στάληκαν από φίλους στο facebook, τα οποία είναι κακόβουλα. 

Συγκεκριμένα, χρήστες λογαριασμών facebook λαμβάνουν μηνύματα που παρουσιάζονται ότι στάληκαν από φίλους μας και παραπέμπει σε βίντεο στην εφαρμογή you tube. Πολλοί χρήστες όταν πάτησαν τον σύνδεσμο για να δουν το βίντεο, έχασαν την κυριότητα του λογαριασμού.  Οι χρήστες καλούνται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να βεβαιώνονται την γνησιότητα των μηνυμάτων που λαμβάνουν.


Το Γραφείο Καταπολέμησης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, του Αρχηγείου Αστυνομίας, είναι στην διάθεση του κοινού και οι χρήστες καλούνται να επισκέπτονται την Ιστοσελίδα www.cyberalert.cy για αναφορά καταγγελίας ή και πληροφορίες σχετικά με την προστασία στο διαδίκτυο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Αιχμές Χρίστου Ορφανίδη: «Δύο σχολές σκέψης εντός του ΔΗΚΟ, για το Κυπριακό»

Αιχμές Χρίστου Ορφανίδη: «Δύο σχολές σκέψης εντός του ΔΗΚΟ, για το Κυπριακό»

Σε μία ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, ο βουλευτής του ΔΗΚΟ Χρίστος Ορφανίδης, κάνει λόγο για δύο σχολές σκέψης εντός του ΔΗΚΟ, για το κυπριακό, οι οποίες σύμφωνα με τον βουλευτή, δημιουργήθηκαν μετά τον θάνατο του Τάσσου Παπαδόπουλου.