ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Περίμεναν τους Ομονοιάτες για… οικονομική ανάσα – «Καταστροφικό το νέο διάταγμα»

Περίμεναν τους Ομονοιάτες για… οικονομική ανάσα – «Καταστροφικό το νέο διάταγμα»

Ο εκπρόσωπος τύπου του Εθνικού Άχνας, Μάριος Μιτσίδης μίλησε στον Super Sport FM 104,0 για την κατάσταση με τον κορωνοϊό και τις συνέπειες του νέου διατάγματος ενόψει του αγώνα με την Ομόνοια.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο Εθνικός περιμένει τα παιχνίδια με τους μεγάλους για να πάρει οικονομική ανάσα και η απόφαση να μην επιτραπεί η παρουσία των Ομονοιατών στο ματς της Κυριακής είναι καταστροφική.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Σιγά, σιγά επέστρεψαν όλοι οι ποδοσφαιριστές και είμαστε χαρούμενοι γι’ αυτό. Δύο ποδοσφαιριστές είναι ακόμα σε περιορισμό και εκκρεμούν τα τεστ του τα οποία περιμένουμε εντός της ημέρας. Αν είναι αρνητικά θα επιστρέψουν στις προπονήσεις».

Το θέμα με την ελλιπή φυσική κατάσταση ισχύει και στον Εθνικό έτσι; «Ναι ισχύει και στον Εθνικό και μας προβληματίζει. Ουσιαστικά δεν μπορούν να αγωνιστούν. Ο προπονητής με τον γυμναστή έφτιαξαν ένα πρόγραμμα αλλά είναι δύσκολο να παίξουν στο επόμενο παιχνίδι. Θέλει προσοχή όλο αυτό για να μην έχουμε τραυματισμούς».

Για το γεγονός ότι δεν θα επιτραπεί να μπει κόσμος στο γήπεδο: «Το παιχνίδι θα γινόταν με φιλάθλους, αυτό γνωρίζαμε και ανακοινώσαμε ότι θα δοθεί σημαντικός αριθμός εισιτηρίων στους φίλους της Ομόνοιας. Το νέο διάταγμα είναι καταστροφικό για την ομάδα μας καθώς περιμένουμε τα παιχνίδια με μεγάλες ομάδες να έρθει κόσμος για να πάρουμε οικονομική ανάσα και να καλυφθούν κάποιες τρύπες. Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι ο πρόεδρος προσπαθεί, έγινε αίτημα στην ομοσπονδία ώστε να έρθει κόσμος από την επαρχία Λάρνακας και Αμμοχώστου όπου η Ομόνοια έχει πολλούς οπαδούς».

The post Περίμεναν τους Ομονοιάτες για… οικονομική ανάσα – «Καταστροφικό το νέο διάταγμα» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Καταγγελία Δημάρχου Δρομολαξιάς στον ΥΠΕΣ - Παράνομες διαδικασίες επιλογής μελών Σχολικής Εφορείας

• «Λαυράκι στα high του» έπιασε η ΥΚΑΝ – Βρήκαν όπλα και πολλά κιλά κάνναβης σε οικία – Χειροπέδες σε ένα πρόσωπο

• Γνήσιος Κύπριος ταξιτζής: Δεν τον αρκούσε ένα πάρκινγκ και έπιασε... τρία - Δείτε φωτογραφίες

• Airbnb: «Αγκάθι» για ξενοδοχεία και επιχειρήσεις τουρισμού - Τα προβλήματα, τα μέτρα και οι… παρανομίες

• Θερμοπληξία: Τι να κάνετε για να προστατέψετε τα παιδιά το καλοκαίρι

• Σελίν Ντιόν: Η συγκίνηση της με όσους την ευχαρίστησαν για την εμφάνισή της στους Ολυμπιακούς - Δείτε βίντεο



Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top