Νέα κριτική άσκησε στην Τουρκία ο Γερμανός Υπουργός Εξωτερικών

Νέα κριτική άσκησε στην Τουρκία ο Γερμανός Υπουργός Εξωτερικών

Ο Γερμανός Υπουργός Εξωτερικών, Χάικο Μαας, σε συνάντηση που είχε στο Παρίσι με τον Γάλλο και τον Πολωνό ομόλογο του, άσκησε για ακόμη μια φορά κριτική στην Τουρκία, χαρακτηρίζοντας τη συμπεριφορά της ως «παραπάνω από εκνευριστική», σύμφωνα με όσα μεταδίδει το γερμανικό Πρακτορείο Ειδήσεων (DPA) από τη γαλλική πρωτεύουσα.

Όπως δήλωσε ο Χάικο Μαας «η νέα αποστολή του Oruc Reis είναι κάτι παραπάνω από εκνευριστική ακόμη και για εμάς που έχουμε τον διαμεσολαβητικό ρόλο. Αλλά η διαμάχη αυτή δεν μπορεί να λυθεί με πολεμικά πλοία, αλλά με απευθείας διάλογο. Αναμένω πως σύντομα βήματα προόδου και εάν αυτά δεν πραγματοποιηθούν, τότε θα πρέπει η ΕΕ να αναρωτηθεί το πως θα αντιμετωπίσει την κατάσταση αυτή και ποιές οι συνέπειες που θα υπάρξουν».

Σύμφωνα με το Γερμανικό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο Γάλλος Υπουργός Εξωτερικών Ζαν Ιβ Λε Ντριάν επεσήμανε πως «η Τουρκία προχωρά συνεχώς σε προκλήσεις».

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Ηχούν σειρήνες στο Ισραήλ - Ο IDF εντόπισε εκτόξευση πυραύλων από το Ιράν

LIVE: Ηχούν σειρήνες στο Ισραήλ - Ο IDF εντόπισε εκτόξευση πυραύλων από το Ιράν

Το Ισραήλ συνεχίζει τις αεροπορικές επιδρομές του στο Ιράν, με την Τεχεράνη να απαντά με σφοδρές πυραυλικές επιθέσεις, και με το ενδεχόμενο αμερικανικής εμπλοκής να μην έχει απομακρυνθεί. Ο Λευκός Οίκος ανακοίνωσε ότι ο Τραμπ θα αποφασίσει εντός δύο εβδομάδων αν θα επιτεθεί στο Ιράν. Το ThemaOnline σας μεταφέρει ζωντανά όλες τις εξελίξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE