Πήγε στο Κολόσσι για το νέο γήπεδο ο Ανδρέας Μιχαηλίδης – «Ενημερώθηκα και την επόμενη βδομάδα…» (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Πήγε στο Κολόσσι για το νέο γήπεδο ο Ανδρέας Μιχαηλίδης – «Ενημερώθηκα και την επόμενη βδομάδα…» (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Ο Πρόεδρος του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού Ανδρέας Μιχαηλίδης επιθεώρησε την Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2020 τις εργασίες στο νέο γήπεδο Λεμεσού στο Κολόσσι, αναφέροντας τα ακόλουθα σε ανάρτηση του στην προσωπική του σελίδα στο Facebook:

«Χθές Πέμπτη έκανα μια απο τις συνηθισμένες μου επισκέψεις στο εργοτάξιο του Νέου Γηπέδου Λεμεσού και ξεναγήθηκα στους διάφορους χώρους, αφού πρώτα ενημερώθηκα λεπτομερώς απο τον Επιβλέποντα Μηχανικό των Δημοσίων Έργων, φίλο Δημήτρη Αποστολίδη. Οι εργασίες συνεχίζονται κανονικά και το χρονοδιάγραμμα ακολουθείται όπως επαναδιορίστηκε.
Την επόμενη βδομάδα θα διευθετηθεί νέα συνάντηση/ενημέρωση των τριών ομάδων της Λεμεσού, όπως συνηθίζουμε να κάνουμε εδώ και αρκετό καιρό».


Πηγή: ΚΟΑ

 

The post Πήγε στο Κολόσσι για το νέο γήπεδο ο Ανδρέας Μιχαηλίδης – «Ενημερώθηκα και την επόμενη βδομάδα…» (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλευτικές: Ντέρμπι χωρίς φαβορί, συγκρούσεις στα άκρα και αναποφάσιστοι-κλειδί - Το εκρηκτικό σκηνικό ένα μήνα πριν τις κάλπες

Βουλευτικές: Ντέρμπι χωρίς φαβορί, συγκρούσεις στα άκρα και αναποφάσιστοι-κλειδί - Το εκρηκτικό σκηνικό ένα μήνα πριν τις κάλπες

Οι τρεις τελευταίες δημοσκοπήσεις που παρουσίασαν οι τηλεοπτικοί σταθμοί ANT1,OMEGA και ALPHA, σκιαγραφούν ένα πολιτικό τοπίο όπου η μάχη για την κορυφή εξελίσσεται σε πραγματικό θρίλερ. ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ κινούνται σε εξαιρετικά κοντινά ποσοστά, από 15% έως 17%, με τη μεταξύ τους διαφορά να παραμένει εντός των ορίων του στατιστικού σφάλματος.

BEST OF TOTHEMAONLINE