Περιλαμβάνει ΝΤΕΡΜΠΙ το πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Γ΄ κατηγορίας

Περιλαμβάνει ΝΤΕΡΜΠΙ το πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Γ΄ κατηγορίας

Στην 5η αγωνιστική μπαίνει το πρόγραμμα του Πρωταθλήματος Γ’ Κατηγορίας και το Σάββατο θα έχουμε το ντέρμπι Πέγεια – ΑΛΣ Ομόνοια 29ης Μαίου.

Οι δύο ομάδες μαζί με τον ΠΟ Ορμήδειας αποτελούν τον όμιλο κορυφής με απολογισμό δέκα βαθμούς. Ο ΠΟ Ορμήδειας την Κυριακή στην έδρα του με αντίπαλο την ΕΝΑΔ.

Εκτός έδρας αποστολή για τον Χαλκάνορα που ακολουθεί με 9 βαθμούς. Θα αντιμετωπίσει την Ελπίδα Αστρομερίτη που προέρχεται από το νικηφόρο 2-1 επί της ΜΕΑΠ και έχει να επιδείξει απολογισμό επτά βαθμούς.

Συνοπτικά το πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής:

Σάββατο 17 Οκτωβρίου (15:30)
ΑΠΟΝΑ – Εθνικός Άσσιας
Εληά Λυθροδόντα – Ολυμπιάς Λυμπιών
Αμαθούς – ΑΠΕΠ Πιτσιλιάς
Ορόκλινη / Τρούλλοι FC – ΜΕΑΠ
Ελπίδα Αστρομερίτη – Χαλκάνορας
Πέγεια 2014 – ΑΛΣ Ομόνοια 29ης Μαίου

Κυριακή 18 Οκτωβρίου (15:30)
Ηρακλής Γερολάκκου – Ο Κορμακίτης
ΠΟ Ορμήδειας – ΕΝΑΔ

Πηγή: www.cfa.com.cy

The post Περιλαμβάνει ΝΤΕΡΜΠΙ το πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Γ΄ κατηγορίας appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ποια μέτρα αναμένεται να ανακοινώσει αύριο ο ΠτΔ για την αντιμετώπιση της ενεργειακής κρίσης

Ποια μέτρα αναμένεται να ανακοινώσει αύριο ο ΠτΔ για την αντιμετώπιση της ενεργειακής κρίσης

Μέτρα στήριξης της οικονομίας ανακοινώνει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, στον απόηχο των επιπτώσεων που προκάλεσε ο πόλεμος στο Ιράν και το νέο κύμα αυξήσεων στις τιμές του πετρελαίου, η τιμή του οποίου φαίνεται να σταθεροποιείται – προς το παρόν – κοντά στα 100 δολάρια.

BEST OF TOTHEMAONLINE