Κραυγή βοήθειας από τη Sinead O'Connor που πάσχει από αγοραφοβία: 'Πεθαίνω, δεν έχω να φάω...'

Κραυγή βοήθειας από τη Sinead O'Connor που πάσχει από αγοραφοβία: 'Πεθαίνω, δεν έχω να φάω...'

Σε άσχημη κατάσταση φαίνεται ότι βρίσκεται τον τελευταίο καιρό η Ιρλανδή τραγουδίστρια Sinead O' Connor, καθώς απηύθυνε έκκληση για βοήθεια μέσα από τα social media, λέγοντας ότι λιμοκτονεί και δεν μπορεί να αγοράσει φαγητό λόγω της αγοραφοβίας της.

Μάλιστα, η 53χρονη εξήγησε ότι έχει σχεδόν παραλύσει από τη διαταραχή άγχους που την ταλαιπωρεί και την κρατά τρομοκρατημένη μέσα στο σπίτι.

«Αυτό το τραύμα  με έκανε τόσο αγοραφοβική που δεν μπορώ να πάω στα καταστήματα. Και λιμοκτονώ. Αυτή τη στιγμή μένω σε ένα απομονωμένο μέρος τη χώρας οπότε το delivery δεν είναι επιλογή. Γι' αυτό ρώτησα αν γνωρίζει κανείς κάποιο κατάστημα που να στέλνει γεύματα σε ανθρώπους με θέματα ψυχικής υγείας που δεν μπορούν να εξυπηρετηθούν» έγραψε σε ένα από τα tweets η Sinead O' Connor.

«Ζω χωρίς να το ξέρετε με ένα "παραλυτικό" τραύμα που σχετίζεται με χαμηλή αυτοεκτίμηση τα τελευταία χρόνια με αποτέλεσμα εδώ και κάποιο διάστημα να μην τρώω» σημείωσε σε ένα άλλο.

Από: ethnos.gr

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βίντεο - Λετυμπιώτης: Νέα αποστολή για τη Γάζα – Διευκρινίσεις για το GSI και τη βιωσιμότητα του έργου

Βίντεο - Λετυμπιώτης: Νέα αποστολή για τη Γάζα – Διευκρινίσεις για το GSI και τη βιωσιμότητα του έργου

Με ξεκάθαρη αναφορά στον ρόλο που μπορεί να διαδραματίσει η Κύπρος στη νέα εποχή που διαμορφώνεται μετά τη συμφωνία για την ειρήνη στη Γάζα, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, μίλησε στην εκπομπή «Ενημέρωση Τώρα» στο Οmega, τονίζοντας ότι η Λευκωσία «έχει και τη βούληση και την αξιοπιστία να αποτελέσει πυλώνα σταθερότητας, συντονισμού και ανθρωπιστικής στήριξης στην περιοχή».

BEST OF TOTHEMAONLINE