ΝΤΕΜΠΟΥΤΟ με γκολ για το… ΒΛΑΣΤΑΡΙ του Απόλλωνα με την ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΗ φανέλα (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

ΝΤΕΜΠΟΥΤΟ με γκολ για το… ΒΛΑΣΤΑΡΙ του Απόλλωνα με την ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΗ φανέλα (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Ντεμπούτο με γκολ στην ομάδα κάτω των 17 ετών του Ολυμπιακού Πειραιώς, για τον παίκτη που ήταν μέχρι το περασμένο καλοκαίρι στις ακαδημίες του Απόλλωνα.

Ο Τίτος Προκοπίου πέρασε ως αλλαγή στο παιχνίδι της Κυριακής στην Ελλάδα Κ17 μεταξύ της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού Πειραιώς και σκόραρε το γκολ των «ερυθρολεύκων» στο 1-1.

Δείτε τη φωτογραφία με τον πανηγυρισμό του και την ανάρτηση του μάνατζερ του, Χρίστου Μυλωνά…

The post ΝΤΕΜΠΟΥΤΟ με γκολ για το… ΒΛΑΣΤΑΡΙ του Απόλλωνα με την ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΗ φανέλα (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Με έστησαν στον τοίχο για λόγια που δεν είπα» – Η απάντηση του ιστορικού Μιχαήλ για τον Αυξεντίου

«Με έστησαν στον τοίχο για λόγια που δεν είπα» – Η απάντηση του ιστορικού Μιχαήλ για τον Αυξεντίου

Στο επίκεντρο των έντονων αντιδράσεων που ξέσπασαν τις τελευταίες μέρες γύρω από τις αναφορές του για τον Γρηγόρη Αυξεντίου, βρέθηκε ο δημοσιογράφος και ιστορικός Μιχάλης Μιχαήλ. Με εκτενή δήλωσή του, ο ίδιος απαντά στις κατηγορίες περί «ασέβειας» και «αμαύρωσης της θυσίας» του ήρωα της ΕΟΚΑ, κάνοντας λόγο για σκόπιμες διαστρεβλώσεις και ψευδείς ερμηνείες.

BEST OF TOTHEMAONLINE