Έχασαν έδαφος ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, κερδισμένος ο Ολυμπιακός – Η βαθμολογία της Σούπερ Λιγκ

Έχασαν έδαφος ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, κερδισμένος ο Ολυμπιακός – Η βαθμολογία της Σούπερ Λιγκ

Ο ΠΑΟΚ διατήρησε το αήττητο του στο φετινό πρωτάθλημα με το γκολ του Μουργκ στο 89ο λεπτό, όμως το τελικό 1-1 στο ντέρμπι με την ΑΕΚ είχε για νικητή τον… Ολυμπιακό, ο οποίος με ένα παιχνίδι λιγότερο ήδη βρίσκεται ένα βαθμό πάνω από την ομάδα του Αμπέλ Φερέιρα.

Άλμα εξάδας για τον Αστέρα Τρίπολης με το διπλό στην Λάρισα, ενώ στα χαμηλά στρώματα παραμένει ο Παναθηναϊκός, που μετά το 2-2 στο Ηράκλειο με τον ΟΦΗ παραμένει δίχως νίκη.

Αναλυτικά η βαθμολογία της Super League έχει ως εξής
1. Άρης 5 13 8-2
2. Ολυμπιακός 4 10 10-1
3. Βόλος 5 10 6-3
4. ΠΑΟΚ 5 9 6-2
5. ΑΕΚ 4 7 6-2
6. Αστέρας Τρίπολης 4 7 5-5
7. ΟΦΗ 5 6 7-9
8. Ατρόμητος 5 5 4-9
9. Απόλλων Σμύρνης 2 3 1-1
10. ΠΑΣ Γιάννινα 3 2 4-5
11. Παναιτωλικός 4 2 2-6
12. Παναθηναίκός 4 2 3-5
13. ΑΕΛ 4 1 2-6
14. Λαμία 4 0 3-10
Πηγή: www.sdna.gr

The post Έχασαν έδαφος ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, κερδισμένος ο Ολυμπιακός – Η βαθμολογία της Σούπερ Λιγκ appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Εν αναμονή ανακοινώσεων από ΗΕ η Λευκωσία για νέα ημερομηνία καθόδου Ολγκίν στην Κύπρο

Εν αναμονή ανακοινώσεων από ΗΕ η Λευκωσία για νέα ημερομηνία καθόδου Ολγκίν στην Κύπρο

Από το Γραφείο του Προέδρου της Δημοκρατίας, σε επικοινωνία με την Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Ανχελα Ολγκίν, απαντήσαμε θετικά στην νέα ημερομηνία που αυτή έχει προτείνει για επίσκεψή της στην Κύπρο, αλλά ανακοινώσεις θα πρέπει να αναμένονται από τα ΗΕ, δήλωσε, την Πέμπτη, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

BEST OF TOTHEMAONLINE