ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Σε κρίσιμη κατάσταση 29χρονος μετά από τροχαίο

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Σε κρίσιμη κατάσταση 29χρονος μετά από τροχαίο

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, 29χρονος, μετά από οδική τροχαία σύγκρουση, που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας 19/10, στο χωριό Αρεδιού στη Λευκωσία.

Η οδική τροχαία σύγκρουση, συνέβη γύρω στις 1.35 τα ξημερώματα, όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε 22χρονος, με συνοδηγό τον 29χρονο, στη λεωφόρο Μακαρίου στο Αρεδιού, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, παρεξέκλινε της πορείας του και ακινητοποιήθηκε σε αυλή οικίας (προκάλεσε ζημιές στο περιτοίχισμα), αφού προηγουμένως κτύπησε σε δέντρο. 

Και οι δύο επιβαίνοντες του οχήματος μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου ο 29χρονος νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση, ενώ ο 22χρονος τραυματίστηκε ελαφρά.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Κλήρου συνεχίζει τις εξετάσεις. 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κατηγορεί τον ΠτΔ για «προσβολή» των Τ/κ ο Τατάρ - «Εξυπηρετεί τις δικές του ατζέντες, οξύνει τις εντάσεις»

Κατηγορεί τον ΠτΔ για «προσβολή» των Τ/κ ο Τατάρ - «Εξυπηρετεί τις δικές του ατζέντες, οξύνει τις εντάσεις»

Για «προσβολή» των Τουρκοκυπρίων από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη με τις δηλώσεις του σε σχέση με την υπόθεση παράνομης κράτησης των 5 Ελληνοκυπρίων στα κατεχόμενα, κάνει λόγο ο Ερσίν Τατάρ.

BEST OF TOTHEMAONLINE