Μοναδικά Χαμόγελα

Μοναδικά Χαμόγελα

Κάθε αγορά ενός βραχιολιού του Παγκύπριου Συνδέσμου Σπάνιων Γενετικών Παθήσεων «Μοναδικά Χαμόγελα» με μότο «Μόνος είμαι Σπάνιος μαζί δυνατοί» βοηθά στην ενίσχυση των δωρεάν θεραπειών στα μέλη του Συνδέσμου μας.

To Γούρι μας για το 2021 είναι φτιαγμένο με Ασήμι 925 από την σχεδιάστρια κοσμημάτων Skevi Afantiti - Krama jewellery Designs!
Τιμή πώλησης 20 ευρώ.


Για πληροφορίες και παραγγελίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας www.monadikaxamogela.com στο κατάστημα ή τηλεφωνήστε στο 22318404.
Με επιπλέον 2.50ευρώ μπορεί να αποσταλεί με Akis express στο χώρο σας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Παρότρυνση ΠτΔ: ΚΕΒΕ και ΟΕΒ βλέπουν Κεραυνό και Παναγιώτου για ΑΤΑ

Παρότρυνση ΠτΔ: ΚΕΒΕ και ΟΕΒ βλέπουν Κεραυνό και Παναγιώτου για ΑΤΑ

Οι Προέδροι της ΟΕΒ και του ΚΕΒΕ θα συναντηθούν εντός των αμέσως επόμενων ημερών με τους Υπουργούς Οικονομικών και Εργασίας, ενόψει της επικείμενης κοινής σύσκεψης των Εκτελεστικών Επιτροπών των δύο Οργανώσεων την ερχόμενη Δευτέρα για να συζητήσουν το θέμα της ΑΤΑ.

BEST OF TOTHEMAONLINE