Πέραν των 18 χιλιάδων επισκέφτηκαν το Βαρώσι εντός μιας βδομάδας

Πέραν των 18 χιλιάδων επισκέφτηκαν το Βαρώσι εντός μιας βδομάδας

Στις 18,697 ανήλθαν μέχρι την Πέμπτη 15 Οκτωβρίου οι επισκέπτες της περίκλειστης πόλης της Αμμοχώστου, τμήμα της οποία άνοιξε στις 8 Οκτωβρίου.

Σύμφωνα με δημοσίευμα στην τουρκοκυπριακή εφημερίδα «Κίπρις», όπως μεταδίδει το Γραφείο Τύπου και Πληροφοριών, πληροφορίες του τουρκικού κρατικού πρακτορείου ειδήσεων Ανατολή αναφέρουν ότι σύμφωνα με πληροφορίες που έλαβε από «αρμόδιους αξιωματούχους» οι επισκέπτες εντός μιας βδομάδας ξεπέρασαν τις 18 χιλιάδες.

Aπό ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Jerusalem Post: «Φρένο» από τις ΗΠΑ στα σχέδια του Ισραήλ για την τελική χερσαία επιχείρηση στη Γάζα

Jerusalem Post: «Φρένο» από τις ΗΠΑ στα σχέδια του Ισραήλ για την τελική χερσαία επιχείρηση στη Γάζα

Αρχίζει η τελευταία φάση της επίθεσης στη Γάζα, προαναγγέλλουν ισραηλινά μέσα ενημέρωσης αναφερόμενα στην επιχείρηση ανακατάληψης της Γάζας με την κωδική ονομασία «Άρματα του Γεδεών» ενώ κυβερνητικοί αξιωματούχοι έχουν δηλώσει ότι το Ισραήλ δεν θα αποσυρθεί από περιοχές στις οποίες έχει εισέλθει στο βόρειο και κεντρικό τμήμα του θύλακα.

BEST OF TOTHEMAONLINE