Συνάντηση Χριστοδουλίδη με Αμερικανό ΥΦΕΞ για Οικονομική Ανάπτυξη την Τρίτη στη Λευκωσία

Συνάντηση Χριστοδουλίδη με Αμερικανό ΥΦΕΞ για Οικονομική Ανάπτυξη την Τρίτη στη Λευκωσία

Ο Υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Χριστοδουλίδη, θα έχει την Τρίτη 20/10, στις 16:00 στο Υπουργείο Εξωτερικών συνάντηση με τον Υφυπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ αρμόδιο για την Οικονομική Ανάπτυξη, την Ενέργεια και το Περιβάλλον, Κιθ Κραχ, ο οποίος θα πραγματοποιήσει επίσκεψη εργασίας στην Κύπρο. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΚΥΠΕ, κατά τη συνάντηση αναμένεται να συζητηθούν θέματα που άπτονται της διμερούς συνεργασίας Κύπρου - ΗΠΑ στους τομείς αρμοδιότητας του Αμερικανού Υφυπουργού, καθώς και θέματα που σχετίζονται με την τεχνολογία, την καινοτομία και την κυβερνοασφάλεια.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Από το «μυστικό δείπνο» στη «σημαδεμένη τράπουλα»: Η μάχη για την εξουσία περνά από τη Βουλή και τον ΔΗΣΥ

Από το «μυστικό δείπνο» στη «σημαδεμένη τράπουλα»: Η μάχη για την εξουσία περνά από τη Βουλή και τον ΔΗΣΥ

Το πολιτικό σκηνικό, όχι μόνο δεν ηρεμεί, αλλά φαίνεται να ανοίγει ταυτόχρονα σε περισσότερα από ένα μέτωπα. Την ώρα που στον Δημοκρατικό Συναγερμό επιχειρείται να πέσουν οι τόνοι και να διατηρηθεί η εικόνα της κομματικής ενότητας- κάτι που δεν φαίνεται να είναι εφικτό- η υπόθεση του περιβόητου «μυστικού δείπνου» αποκτά πλέον θεσμική συνέχεια, ενώ στο εσωτερικό του ΔΗΣΥ η αντιπαράθεση για την επιλογή του υποψηφίου των Προεδρικών του 2028, παίρνει όλο και πιο προσωπικά χαρακτηριστικά.