ΛΕΜΕΣΟΣ: Καφενείο καταγγέλθηκε από την Αστυνομία - Ηταν ανοικτό μετά τις 22:30 αλλά χωρίς θαμώνες

ΛΕΜΕΣΟΣ: Καφενείο καταγγέλθηκε από την Αστυνομία - Ηταν ανοικτό μετά τις 22:30 αλλά χωρίς θαμώνες

Ένα καφενείο καταγγέλθηκε το βράδυ της Παρασκευής (23/10) στη Λεμεσό γιατί λειτουργούμε μετά τις 22:30, ενώ δεν εντοπίστηκαν πολίτες που να παραβιάζουν το διάταγμα απαγόρευσης κυκλοφορίας μετά τις 23:00.

Όπως ανέφερε στο ΚΥΠΕ ο  εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, Χρίστος Ανδρέου, οι Λεμεσιανοί φαίνεται να έχουν τηρήσει το έκτακτο μέτρο της απαγόρευσης κυκλοφορίας, που αφορά Λεμεσό και Πάφο, αφού δεν υπήρξε καμία καταγγελία για παραβίαση του.
 
Μόνο ένα καφενείο καταγγέλθηκε, το οποίο ήταν ανοικτό μετά τις 22:30, ενώ να σημειωθεί πως σε αυτό δεν υπήρχαν θαμώνες.
 
Για το γενικότερο μέτρο χρήσης μάσκας και σε εξωτερικούς χρήσης, στη Λεμεσό καταγγέλθηκαν κατά τη διάρκεια της χθεσινής μέρας 11 πρόσωπα.
 
Συνολικά κατά το τελευταίο 24ωρο έγιναν στη Λεμεσό 116 έλεγχοι.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Γεραπετρίτης: «Η Κύπρος δέχεται υβριδική επίθεση - Καμιά συζήτηση με την Τουρκία σε θέματα κυριαρχίας»

Γεραπετρίτης: «Η Κύπρος δέχεται υβριδική επίθεση - Καμιά συζήτηση με την Τουρκία σε θέματα κυριαρχίας»

H Ελλάδα θα προχωρήσει και σε περαιτέρω επέκταση των χωρικών της υδάτων, χωρίς καμία έκπτωση σε θέματα κυριαρχίας, είπε στη Βουλή ο Υπουργός Εξωτερικών της Ελλάδας Γιώργος Γεραπετρίτης, τονίζοντας ότι η κυριαρχία της χώρας είναι «κόκκινη γραμμή» και δεν τίθεται σε διαπραγμάτευση με την Τουρκία.

BEST OF TOTHEMAONLINE

The Streisand-Karsera Effect

The Streisand-Karsera Effect